החזרת עוברים שהתבצעה היום,שאלה מרוכ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים שהתבצעה היום,שאלה מרוכ
    ליאתי
    23/10/2012

שלום לכם,
    היום החזירו לי שני עוברים שהפשירו לרחם.
    יש לי כמה שאלות:
    1) נאמר לי שהעוברים התפתחו לארבעה תאים בזמן שהיו בחוץ ושהם 100% טובים..לא הבנתי משמעות הדבר ורציתי לדעת האם זה אומר שיש להם סיכוי טוב להתפתח גם ברחם ולהיקלט..האם לזו הכוונה? אגב,רירית הרחם שלשום הייתה 8.

2)מאז ההחזרה אני מאוד עייפה(זה היה בבוקר) ויש לי כאבים בצד ימין בבטן קצת מתחת לחזה האם זה טבעי? הכאבים הולכים וחוזרים אבל הם שם..

3)האם יש מה לאכול או לצרוך או לחלופין ממה להיזהר כדי להעלות את סיכויי ההצלחה לקליטה של העוברים ובעצם להריון פורה וטוב?בעלי רוצה שנלך לרקוד מחר סלסה ואני מתלבטת אם כדאי אחרי החזרה..אפרופו בעלי האם כדאי להימנע מקיום יחסי מין עכשיו?

אני מודעת לאורך השאלה אך אשמח מאוד אם תמצאו לנכון לענות על כולה
    ערב טוב ובעזרת השם שתהיה הצלחה לכל הנשים כאן!אמן!

אודה לתשובותיכם,
    ליאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים שהתבצעה היום,שאלה מרוכ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/10/2012

שלום,איכות העוברים,ואיכות רירית הרחם עומדים בציםיות ולכן סיכוייך להרות טובים,כל התחושות שלך סבירות ובגדר הנורמה ,יכולה לרקוד סלסה,באשר ליחסים הייתי נמנע למשך שבוע הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו