מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה עוברים דחוף לי תודהשיר24/10/2012
שלום רב,
עברתי החזרה היום והיה נראה לי כאילו העוברים חיכו לי כ 3 דקות.
עוברים טריים.
האם זה בסדר שהם המתינו בחזר ההחזרה בידיה של האמבריולוגית?
אני בלחץץץץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני מתערבת..
לא מתייאשת..24/10/2012אבל מה זה חיכו לך בידיה? הם אמורים להיות בתוך צינורית שמעבירה אותם לרחם שלך אין מצב שהם היו ככה בחוץ לא מוגנים..לא ניראה לי הגיוני מאמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, העוברים היו בצינורית קטטר
שיר24/10/2012אבל עד שהרופא נכנס והרכיב את הספקולום, בינתיים האמבריולוגית
הגיעה עם הקטטר. זה לקח כ 3 דקות...... השאלה אם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
גלית24/10/2012זה בסדר גמור, אני עברתי שתי הפריות, שני הריונות ובשניהם העוברים המתינו מעט, יש החזרות שהן מעט יותר קשות ולוקח זמן לרופא ולא קורה לעוברים כלום. את יכולה להיות רגועה לגמרי. בהצלחה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן? אין מה לדאוג?
שיר24/10/2012תודה רבה לך!!!!!!!
יש לך אולי טיפים איך לסייע להצלחה של הקליטה?
אני כבר מותשת ועייפה מהטיפולים המייסרים האלה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלית24/10/2012היי עלמה,
האמת היא שאני ניסיתי כמה שיותר להיות עסוקה בשגרה, לא לעשות דברים יוצאי דופן מבחינת מאמץ פיזי אבל גם לא להגביל את עצמי, פשוט להתנהג רגיל, לישון טוב וכמות שעות מספקת, לאכול בריא, להאמין ברופא ולבטוח בו, בהריון הראשון הייתי מותשת אחרי 8 הזרעות כושלות, ובהפרייה הראשונה נקלטתי. עכשיו אני בהריון שני מהפרייה שנייה.
בהריון הראשון אחרי ההחזרה כאב לי לזוז, כל כאב בטן היה חשוד, כל סימפטום מייד גרם לי להכנס לאינטרנט ולשאול מה זה אומר, ועכשיו בהריון השני לא היו לי שום סימפטומים, אפילו לא כאבים מינימליים ולכן הייתי מאוד מופתעת כשהבטא הייתה חיוביות. זה מאוד אינדיווידואלי, הטיפ הכי חשוב הוא להאמין שזה יצליח, לפעמים זה עניין של זמן, הרבה זמן, הרבה תסכול, אבל לנסות לא לפרש כל סימפטום לכאן או לכאן, פשוט לזרום עם התהליך, לדעת שיש לנו רופאים מצויינים, לא להתבייש לשאול אותם אם משהו מציק לנו, להבין שמדובר בתקופה קשה, אמוציונלית מאוד וזה לגיטימי להרגיש כעס, עצב, תסכול או כל תחושה אחרת, פשוט תמשיכי בחיים הרגילים עד כמה שניתן, זה בדרך כלל נותן כוח לעבור את התקופה. המון הצלחה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)