החזרה עוברים דחוף לי תודה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה עוברים דחוף לי תודה
    שיר
    24/10/2012

שלום רב,
    עברתי החזרה היום והיה נראה לי כאילו העוברים חיכו לי כ 3 דקות.
    עוברים טריים.
    האם זה בסדר שהם המתינו בחזר ההחזרה בידיה של האמבריולוגית?
    אני בלחץץץץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרה עוברים דחוף לי תודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה שאני מתערבת..

לא מתייאשת..
    24/10/2012

אבל מה זה חיכו לך בידיה? הם אמורים להיות בתוך צינורית שמעבירה אותם לרחם שלך אין מצב שהם היו ככה בחוץ לא מוגנים..לא ניראה לי הגיוני מאמי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, העוברים היו בצינורית קטטר

שיר
    24/10/2012

אבל עד שהרופא נכנס והרכיב את הספקולום, בינתיים האמבריולוגית
    הגיעה עם הקטטר. זה לקח כ 3 דקות...... השאלה אם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר

גלית
    24/10/2012

זה בסדר גמור, אני עברתי שתי הפריות, שני הריונות ובשניהם העוברים המתינו מעט, יש החזרות שהן מעט יותר קשות ולוקח זמן לרופא ולא קורה לעוברים כלום. את יכולה להיות רגועה לגמרי. בהצלחה, דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן? אין מה לדאוג?

שיר
    24/10/2012

תודה רבה לך!!!!!!!
    יש לך אולי טיפים איך לסייע להצלחה של הקליטה?
    אני כבר מותשת ועייפה מהטיפולים המייסרים האלה.
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

גלית
    24/10/2012

היי עלמה,
    האמת היא שאני ניסיתי כמה שיותר להיות עסוקה בשגרה, לא לעשות דברים יוצאי דופן מבחינת מאמץ פיזי אבל גם לא להגביל את עצמי, פשוט להתנהג רגיל, לישון טוב וכמות שעות מספקת, לאכול בריא, להאמין ברופא ולבטוח בו, בהריון הראשון הייתי מותשת אחרי 8 הזרעות כושלות, ובהפרייה הראשונה נקלטתי. עכשיו אני בהריון שני מהפרייה שנייה.
    בהריון הראשון אחרי ההחזרה כאב לי לזוז, כל כאב בטן היה חשוד, כל סימפטום מייד גרם לי להכנס לאינטרנט ולשאול מה זה אומר, ועכשיו בהריון השני לא היו לי שום סימפטומים, אפילו לא כאבים מינימליים ולכן הייתי מאוד מופתעת כשהבטא הייתה חיוביות. זה מאוד אינדיווידואלי, הטיפ הכי חשוב הוא להאמין שזה יצליח, לפעמים זה עניין של זמן, הרבה זמן, הרבה תסכול, אבל לנסות לא לפרש כל סימפטום לכאן או לכאן, פשוט לזרום עם התהליך, לדעת שיש לנו רופאים מצויינים, לא להתבייש לשאול אותם אם משהו מציק לנו, להבין שמדובר בתקופה קשה, אמוציונלית מאוד וזה לגיטימי להרגיש כעס, עצב, תסכול או כל תחושה אחרת, פשוט תמשיכי בחיים הרגילים עד כמה שניתן, זה בדרך כלל נותן כוח לעבור את התקופה. המון הצלחה, דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו