שאלה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    טליה
    26/10/2012

שלום, אני בת 36 מזה כשנתיים וחצי לאחר לידת בתי ..מאחר שלא קרה עד כה הריון ספונטני ביצענו בדיקת זרע גבולית , ואני לקחתי באוג' 5 ימים איקקלומין ההזרעה+השבחה לצערי לא בוצעה בעקבות אבל במשפחה..ב-12 לספטמבר לצערי הגיע המחזור, וכעת אני באיחור שבועיים אציין שהמחזור אצלי בדרכ סדיר ..בדיקה ביתית שביצעתי היום היתה שלילית מה עלי לעשות? האם יש עוד סיכוי להריון?
    תודה רבה והמשך לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/10/2012

שלום יעל
    במידה ולא תקבלי מחזור עוד מספר ימים ,בצעי בדיקת דם חוזרת להריון.אם התשובה שלילית פעם נוספת בצעי בדיקת אולטרסאונד,לעיתים בעקבות לקיחת איקכלומין יכולה להיווצר ציסטה שחלתית המעכבת את קבלת המחזור עקב פעילותה ההורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול מה עושים במקרה שכזה?

מתוסכלת
    28/10/2012

איך הציסטה עוברת? איך גורמים למחזור להגיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול מה עושים במקרה שכזה? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/10/2012

שלום ,הציסטה בד"כ דועכת ונעלמת כעבור פרק זמן נוסף,לעיתים אם עדיין היא קיימת בעת הופעת המחזור אפשר לתת גלולה למניעת הריון לפרק זמן קצר -דבר הגורם להעלמות הציסטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו