מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לצוות הרופאים- תרומת זריקות פוריותתמר28/10/2012
שלום וישר כח על כל עמלכם!
בטוחני כי מסייעים אתם לזוגות רבים ועל כך תבורכו!
ברצוני לשאול האם אפשרי לתרום זריקות (חדשות לגמרי) מבחינה חוקית?
הזריקות נשמרו בקירור וסגורות לגמרי ונותרו כיוון שהשאיבה בוצעה מוקדם מן הצפוי.
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לצוות הרופאים- תרומת זריקות פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2012שלום תמר תבורכי על יוזמתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
גלית28/10/2012היי תמר.
בתור אחת שמבצעת הפריות ונותרו לי לא מעט אריזות סגורות של תרופות פוריות, פניתי לרופא הפריון שלי בהצעה לתרום אותן למטופלות אחרות. הוא הפנה את תשומת ליבי להנחיות המאוד מפורשות של משרד הבריאות הטוענות כי אסור בשום פנים ואופן להעביר תרופה מאחד לשני! מבחינה חוקית מדובר בעבירה.
תארי לך שאת מפרסמת בפורום כלשהו שיש ברשותך תרופות והבחורה שמגיעה לקחת אותן כלל לא קיבלה עבורן מרשם אלא מחליטה על דעת עצמה לקחת כדורים לפריון, בין אם נמצאת בהפוגה מטיפולים בהנחיית הרופא או בין אם מכל סיבה אחרת.
אספר לך סיפור, חברה שלי, שעברה שלוש הפריות ולא נקלטה, התבקשה ע"י הרופא שלה לעשות חודש הפסקה בשל ציסטות רבות ובשל חשד לגירוי יתר. היא התווכחה איתו ואמרה שמוכנה לעבור עוד הפריה ואינה חוששת מגירוי. הוא סירב לרשום לה מרשם. היא השיגה גונאל באמצעות פנייה בפורום והזריקה לעצמה. כעבור שבעה ימים של הזרקות התעלפה במקום העבודה, הרופא נחקר ואז התברר המעשה שעשתה.
לכן דעי, כי אכן היוזמה לתרומה מבורכת ומי כמונו יודעות כמה המחיר גבוה של תרופות הפריון, אך לעולם איננו יודעות מי עושה שימוש בתרופה, לכן לי החוק התרופה צריכה להיות במרשם רופא בלבד ורק רוקח יכול לספק אותה כנגד לקיחת המרשם.
מצרפת לך קישור, קראי בעיקר תחת "אזהרות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות לתרומה
אירית29/12/2012שלום לך,
אנו נשים שזקןקות לזריקות בשל העובדה כי מדינת ישראל אינה ממנת ילדים שלשי והעלות הינה גבוהה מאוד מסתמכים על אנשים טובים אשר מעוניינים לתרום.
אם אשה מעוניינת להזיק לעצמה ע"י לקיחת תרופה או זריקה ללא ביקורת עצמית זו בעיה שלה.
אנו לא צריכות לסבול בגלל זה.
משרד הבריאות קובע שאין להחזיר תרופה לבית מרקחת בשל החשש כי החומר יוחלף במשהו אחר.
הלוואי וימשיכו אותן נשים לעזור לנשים אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וטרם תרמת אשמח לקבל
אירית29/12/2012היי,
קראתי את אשר רשמו כאן אנשים לעניין התרופות והזריקות ומה הן עלולות לגרום,
בכל אופן נשים כמוני שאין להן מימון מהקופה זקוקות לזריקות שנמצאות אצלכן ללא שימוש.
אין לי בעיה לשלוח אליי את המרשם שתווכחי לדעת שאכן אני בטיפול ולא רוכשת סתם זריקות.
עבירה על החוק במתן תרומה לאדם זקוק נראה לי כדבר הזוי, מה גם שמחלקת פוריות עצמה נמסר לי שקיימים זריקות לתרומה אבל לא מה שאני זקוקה לו
אם את עדיין מעוניינת במצווה אשמח לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצוות הרופאים- תרומת זריקות פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)