הכתמות 5 ימים לאחר פרוגסטורון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכתמות 5 ימים לאחר פרוגסטורון
    מתוסכלת
    28/10/2012

קיבלתי איקקלומין ופרוגסטורון כתמיכה בנרות( ללא סיבה חד משמעית) אני לא בהריון כי בדיקת דם שלילי 13 יום לאחר ביוץ. בהתחלה היו לי כאבי בטן נוראיים אבל זה הפסיק ברגע שהתחילו הכתמים אני כבר 5 ימים עם כתמים והמחזור לא נראה בפתח! אני אמורה להתחיל טיפול טלעשות צילום רחם ושניהם כרגע נדחים לי! האם יש מצב שיש לי ציסטה? זה מסביר את דחיית המחזור? או שזה הפרוגסטורון? כדאי לי לבקש כדורים לעשות לי מחזור מלאכותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכתמות 5 ימים לאחר פרוגסטורון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/10/2012

לטעמי ברגע שקיבלת ביום ה-13 לאחר הביוץ תשובה שלילת היית צריכה להפסיק את לקיחת הנירות ואז היתה מופיעה וסת נורמלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הפסקתי את התמיכה אפילו ביום 12

מתוסכלת
    28/10/2012

עוד שעשיתי רק בדיקה ביתית!! היום עברו מאז 6 ימים ועדיין אין זכר למחזור! רק כתמים מאוד קלים. מה עלי לעשות? אולטראסאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו