דקפפטיל+פרגניל לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל+פרגניל לפני שאיבה
    קרן
    29/10/2012

שלום,

ב 4 הטיפולים הראשונים IVF טופלתי בפרוטוקול שבסופו קיבלתי אוביטרל (36 שעות לפני שאיבה), היו לי כ 11-13 זקיקים בגודל 17-20 מ"מ ורמת ההורמונים היתה תקינה, אבל בשאיבה לא הצליחו לשאוב ביציות בכלל!!! לאחר 4 טיפולים החליפו את הפרוטוקול כך שבסוף קיבלתי דקפפטיל (2 זריקות) במקום אוביטרל ואכן נשאבו בפעם הראשונה 11 ביציות, לאחר מכן היו לי עוד שתי שאיבות ובכולן נשאבו ביציות (עם דקפפטיל) ועכשיו אני שוב לפני שאיבה והרופא החליט להוסיף לדקפפטיל גם פרגניל. אשמח לדעת למה זה טוב? והאם זה יכול לפגוע בהצלחה של שאיבת הביציות לאור העבר הנורא עם האוביטרל. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל+פרגניל לפני שאיבה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    29/10/2012

קיים מצב שניקרא "תסמונת הזקיקים הריקים" בה הזקיקים ניראים יפים ורבמת ההורמונים טובה ואין ביציות. אני מלא הערכה לרופא שלך שמצוי בספרות העדכנית כי רק לאחרונה התפרסם מאמר שממליץ במקרים של זקיקים ריקים לשלב את הדקהפפטיל עם פרגניל או אוביטרל. אפרוטוקול הזה עבד אצל מטופלות שלי בצורה מעולה. אז בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו