עייפות במהלך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עייפות במהלך טיפול
    עומר
    30/10/2012

הי בנות,
    המון זמן לא הייתי פה והייתה גם הפסקה ארוכה.

חזרנו החודש לטיפול, שונה מפעמים קודמות, מנוגון במקום מנופור צטרוטייד במקום דה קפפטיל....וטפו טפו על פניו הרבה נראה שונה.

השאיבה הייתה בשישי, 13 ביציות מתוכם הופרו 8 (לשם שינוי גם הוקפאו 3)

על פניו אני אמורה להיות מבסוטית, אבל אני מעורערת נפשית...כואב לי כל הגוף...
    הרופא הסביר לי שהנפיחות בבטן נובעת מהחיטוט (כלומר השאיבה) הייתי 6 ימים בבית כולל סופש ועוד לפני השאיבה כי כאב לי נורא והעייפות הכניעה אותי.

זה מלחיץ, אני לא בן אדם עצלן...אוהבת לישון כן אבל השינה הזו לא טבעית לי והעייפות הנוראית.

מה אתן אומרות? מישהי מכירה את התופעה?

אודה לכן על עזרתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות במהלך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות במהלך טיפול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/10/2012

שלום,התחושות שלך לא נובעות משינוי בתרופות,אלה מאירועים שהתרחשו בטיפול הנדון,היות ומרבית התופעות הקיימות בטיפול רגיל הקצינו במקרה שלף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך. תוכל להסביר בבקשה

עומר
    30/10/2012

על אילו דברים שקרו בטיפול? שאבו לי 13 כמו בטיפולים הראשונים. גם אז הייתה נפיחות נוראית שעברה אחרי יומיים. ומדוע העייפות הנוראית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך. תוכל להסביר בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2012

שלום,העיפול נובעת בין היתר בגלל המתח הנפשי,הפעולה הכירורגית ,ההרדמה ,התגובה ההורמונלית,רמות פרוגסטרון גבוהות הגורמות לרפיון שרירים מסויים,ומעבר להכל החשש לכשלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו