זקיקים לא בשלים ivm

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים לא בשלים ivm
    שירן
    30/10/2012

עברתי שאיבה של ivm , מתןך 9 זקיקים, נשאבה רק ביצית אחת לא מובשלת. חלק מהזקיקים היו בגדלים מאוד קטנים אפילו לivm. ביום א' הגדלים היו: 13, 9,8, 7,7,6,6,4,3)
    1. האם יש סיכוי כי מהזקיקים הקטנים יהיה ביוץ בעוד כמה ימים? כרגע לא ברור אם בסוף תהיה החזרה אז עניין אותי לדעת האם יש עדין סיכוי טבעי? (אנחנו זוג לא מוסבר עם בעיית קרישיות)
    2. האחות אמרה לי לפני שנתנה הוראות לקראת שאיבה כי ההורמונים נמוכים, האם רמת e2 קטנה מעידה שאין ביציות בזקיקים? (לא נתנו לי תוצאות של הבדיקות דם רק בעקבות זה בקשו כי אזריק לפני השאיבה עוד הורמונים ו-2 אוביטרל במקום 1)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים לא בשלים ivm

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים לא בשלים ivm - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/10/2012

למה עשית iIVM?
    הסיכויים בטיפול זה אפסיים ולא יהיה ביוץ של הקטנים כי קיבלת אוביטרל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקים לא בשלים ivm - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/10/2012

מבחינת ההליך הנוכחי ,השינויים שהתחוללו בעקבות זריקת האוביטרל לא יכשירו את התנאים להריון מקיום ייחסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו