לפני טיפול בIVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני טיפול בIVF
    לירי
    02/03/2008

שלום !
    בעלי ואני עומדים להתחיל טיפולי IVF. הבעייה היא שלבעלי לא נמצאו תאי זרע.
    לי יש שחלות פוליציסטיות-אך הרופא טוען שזה לא יפריע.. המחזור שלי הוא כול 28-32 יום והוא אומר שגם זה בסדר.

שאלתי היא, האם בגלל שהבעיה היא אצלו ולא אצלי, הטיפולים יכולים להצליח מהר יותר, או שאין קשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני טיפול בIVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לירון

ד''ר דוד ישי
    02/03/2008

לא ברור לי איך יתבצע טיפול אם לבעלך אין זרעים. בעיקרון, הסיכוי להצלחת הטיפול כאשר אצל האישה אין בעית פוריות , טוב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדוקטור דוד ישי

לירי
    02/03/2008

שלום דוקטור !
    בבדיקות הזרע נמצא כי אין תאי זרע. עדיין לא היינו אצל האורולוג שיקבע האם יש תאי זרע שסתומים באחד הצינורות או שמא יש לעשות ניתוח בו יחפשו תאים טובים בתוך האשך. במקביל נאמר לי כי עליי להכין גם זרע מתרומה :(
    השאלה היא האם בגלל שאני צעירה ובריאה יש לנו סיכויים טובים להצלחה בטיפולים הראשונים, או שגם לנו זה יכול לקחת שנים...?
    האם תוכל לומר לי מהן תופעות הלוואי של ההורמונים ( אני מדריכת אירובי וחוששת שזה יפגע לי בעבודה...) ?
    תודה מראש,
    לירון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו