שלילי..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלילי..
    לא מתייאשת..
    31/10/2012

עד כמה שזה כבר היה ברור לי עוד מיום החזרתו של העובר הזה..כי הוא היה רק בן 3 תאים אז ברור שלא יצא כלום ממנו..אני יום לפני הבטא ועשיתי כרגע בדיקה ביתית ואין שום פס ולא נעליים כלום כמה שהסתכלתי וסיבבתי את המקלון כלום..מחר הבדיקת דם ואני שואלת את עצמי אולי אני פשוט אפסיק עם הנרות אנדומטרין האלו וזהו כי במילא בשביל מה ומי לשים אותם? אני רק סובלת מהם מכאבי בטן כמו מחזור..רופאים מותר להפסיק עם הנרות על דעת עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלילי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלילי.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/10/2012

לא לפני ביצוע בדיקת הדם להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

לא מתייאשת..
    31/10/2012

איך יהיה הריון ואין כלום בבדיקה הביתית?ביום ה12 כבר אמורים לראות הריון לא? מה הסיכוי שאכן משהו ישתנה מחר? עוד משהו הבדיקה עשיתי לא בשתן הראשון של הבוקר כי קמתי ב12 בלילה עם פיפי אז עשיתי..אולי בגלל זה זה עדיין לא הראה? אוףףףףףף כולי בתיקוות לעוברי הקטנצ'יק היחיד הזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה, בודאי שאת צריכה לעשות בטא

שיר
    01/11/2012

הבדיקות הביתיות לא מהימנות!!!!!
    את יודעת על כמה בנות שמעתי שבבוקר של הבטא עשו בדיקה ביתית
    שיצאה שלילית..... ולאחר כמה שעות קיבלו תוצאת בטא חיובית!!!
    תעשי בטא!! מחזיקה לך אצבעות להפתעה משמחת, הלואי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו