מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איכות זרע בהזרעהשני31/10/2012
שלום לרופאים...
עשיתי היום הזרעה מספר 3 (יש לנו בעיה לא מוסברת ואנחנו בני 28)
בהשבחת הזרע יצאו לנו תוצאות פחות טובות מפעמים קודמות.
שאלתי היא האם הזרע הנ"ל תקין ויכול להכניס אותי להריון, תודה.
volume: 1.8ml
concentration: 30X10^6
motility % : 20%
motility (grade) : 2+
אחרי השבחה:
volume: 0.7ml
concentration: 30X10^6
motility % : 20%
motility (grade) :+2 +3
Cells: -
הרופא שעשה את ההזרעה אמר לי שהצליח להכנס רק volume: 0.4ml
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות זרע בהזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012איכות התנועה היא לא טובה ואם זה חוזר על עצמו צריך לברר למה.
לא הבנתי מה זה להזריק רק 0.4.
בכל אופן תמיד יש סיכויים להריון וכדאי לנסות גם יחסים לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לירידה בנתונים?
שני31/10/2012פעם קודמת היו הנתונים האלה:
לפני:
volume: 1.2ml
concentration: 100X10^6
motility % : 70%
motility (grade) : 2+3+
אחרי השבחה:
volume: 0.7ml
concentration: 100X10^6
motility % : 80%
motility (grade) : +3
Cells: -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לירידה בנתונים? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012לא הצגת את הבדיקה הקודמת.
הבדיקה הזו תקינה לחלוטין והיות והזרע משתנה אני מניח, כפי שציינתי שיש לחזור על הבדיקה, כי הזרע בסך הכל תקין.
זרע יכול לצארת בבדיקה אחת טובה ואחת לא טובה ומה שחשוב שיש בדיקה שמראה שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' - המשך
שני31/10/2012תודה שהרגעת אותי קצת אני לא רוצה לפספס את הטיפול הזה
הכל אופן רשמתי לך שם את הבדיקה הקודמת למעלה
מתי אתה ממליץ לקיים יחסים אם היום בבוקר הייתה הזרעה עם 3 זקיקים
17,17 ,18
עובי רירית 12
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' - המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר31/10/2012אם לא קיבלת אוביטרל ולא בדקת בדיקות דם הייתי ממליץ לחזור על הזרעה או קיום יחסים יום כן ויום לא כשהכוונה שהיום כבר היה אז ביום ו ושוראשון, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופסור כן קיבלתי אוביטרל
שני31/10/2012ביום שני בשמונה בערב אוביטרל אחרי טיפול בפיוריגון.
ההמלצות נשארות אותו הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופסור כן קיבלתי אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר01/11/2012הביוץ אחרי אוביטרל הוא סביב ה 36-40 שעות, ככה שתעשי חשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)