פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון
    חסויה
    31/10/2012

לכל הרופאים שלום,
    היום שבוע 8+1, בשבוע 6+3 נצפה שק הריון תקין ודופק..
    שאלתי מקודם בפורום על פרוגסטרון נמוך ונאמר לי שהתמיכה שאני מקבלת מספיקה (3 אנדומטרין ביום) , אתמול ביצעתי בדיקת דם (השגרתית של ההריון) וביקשתי שיעשו לי גם לפרוגסטרון, יצא 12.5 !! ב 16/10 היה 13.3 ....
    1) למה זה ירד? והאם זה מסוכן?
    2) מתי הגוף מתחיל להפריש את ההורמון לבד בלי צורך בתמיכה? ולמה זה לא עולה למרות שאני מקבלת פרוגסטרון ? כלומר זה לא אמור להיספג לדם?

סליחה על אורך השאלה
    אודה אם תתיחסו לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/10/2012

שלום סיגלית ,אם ההריון תקין ואת עברת את השבוע השמיני ,לא הייתי מוטרד מרמות הפרוגסטרון,היות והוא ברמתו הפיסיולוגית לשלב זה של ההריון,מרבית הרופאים מפסיקים את הטיפול התומך כבר בשלב זה של ההריון,בכל מקרה תמשיכי לפעול לפי המלצת הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ג'ולי ויינשטי
    31/10/2012

התקופות בין מחזור התקצרו מאוד במקום 29 יום ,ניהיה 20.עדיין יכול להיות שזה עקב נרות פרוגסטרון? ולא ההפלה לא היתה עקב חוסר פרוגסטרון אלא עקב כך שנמצאתי חיובית לפקטור 5 הטרוזיגוטי.בכל מיקרה,אני בחול.ולא יודעת מה לעשות לגבי שינוי הזה בסדר המחזור?! אשמח לעצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו