לפני IVF ורוצה להפסיק לעשן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני IVF ורוצה להפסיק לעשן
    מעין
    31/10/2012

שלום, אני בתחילתו של תהליך IVF, עדיין בשלב הבדיקות ואני מנסה להפסיק לעשן. יש לציין שאני מעשנת כבדה כבר 20 שנה. האם אפשרי לקחת צ'מפיקס לפני תחילת התהליך? האם ישפיע על התהליך? האם חובה להפסיק לפני/ כאשר התהליך יצליח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני IVF ורוצה להפסיק לעשן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני IVF ורוצה להפסיק לעשן - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    31/10/2012

עישון מקטין משמעותית את סכוייך להרות וגם מסכנת את בריאותך. רצוי מאד להפסיק!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות צ'מפיקס לפני IVF

מעין
    01/11/2012

רציתי לדעת כמה זמן לפני תחילת תהליך IVF עלי להפסיק לקחת גלולות צ'מפיקס להפסקת עישון. רופא המשפחה מניח שעלי להפסיק כחודש לפני ההפריה, האם הנחתו נכונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות צ'מפיקס לפני IVF - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/11/2012

אין מידע לגבי השפעות ורניקלין בבני אדם זמן ההריון. במחקרים שהתבצעו בחיות מעבדה, התרופה לא גרמה להשפעות טרטולוגיות. יש להיוועץ ברופא.

העישון מסוכן הן לאשה והן לעובר. לעישון סיגריות יש השפעה שלילית על בריאות העובר. העישון בזמן ההריון מגביר שכיחות הפלות ספונטניות, קריעת שיליה, לידה מוקדמת, משקל לידה נמוך והריונות חוץ רחמיים.

הפסקת עישון מומלצת תמיד: לפני ההריון ובכל שלב בהריון.הפסקת עישון תביא ודאי גם לשיפור בריאות האם, וגם לכך יש ודאי השלכות על בריאותו של היילוד בטווח הארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו