מעקב זקיקים- קצת דחוף....תודה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים- קצת דחוף....תודה
    טלי
    01/11/2012

שלום, אני לא מצליחה להשיג את הרופא שלי וקצת במתח..
    עשיתי השבוע מעקב זקיקים (מטופלת באיקקלומין), הייתי מאוד רוצה לדעת אם כבר היה ביוץ לפי תוצאות הבדיקות הבאות:
    יום 12 למחזור- מידות שחלה 32*40, זקיקים בגודל 15*15, 14*13 וכן ממצא צלול בגודל 27*25 המכיל ממצא צלול בגודל 13*14
    יום 14למחזור- מידות שחלה 39*40, זקיקים בגודל 19*21, 15*17 וכן ממצא צלול בגודל 37*33 המכיל ממצא צלול בגודל 15
    יום 16 למחזור- זקיקים בגודל 25*25, 20* 20 כן ממצא צלול בגודל 41 *40המכיל ממצא צלול בגודל 18

האם אפשר לדעת אם היה כבר ביוץ בגוף?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובתכם

טלי
    01/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים- קצת דחוף....תודה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/11/2012

שלום טלי,השראת ביוץ באמצעות איקכלומין נעשית באופן אידיאלי ע״י מתן אוביטרל כאשר הזקיקים ורירית הרחם הבשילו לצצב אופטימלי לקרת ביוץ,לטעמי הזקיקים הבשילו ביום ה-14(אין מידע על רירית הרחם שלך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו