מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה והכתמותשי01/11/2012
שלום לרופאים היקרים
בת 28 ללא ילדים חוסר הפריון הוא על רקע לא מוסבר.
אתמול בבוקר עברתי הזרעה שלישית היא יחסית לקחה יותר זמן מפעמים קודמות כי הפתח של צוואר ברחם היה מאוד צר לטענת הרופאים (מעולם לא ילדתי) ולכן היה קשה להכניס את את הצינורית אך בסוף הצליחו.
אתמול בערב היה לי קצת דם שנוצר בעקבות כל ההתעסקות הארוכה שם...
היום שמתי לב שיש לי הפרשות מוכתמות כאלה.
האם זה אומר משהו על הצלחת ההזרעה?
חשוב לציין שאני סובלת מההכתמות במשך שנה וחצי אבל הן מגיעות יותר מאוחר. בהזרעה הראשונה הן הגיעו חמישה ימים אחרי ההזרעה. בהוראת הרופא לקחתי קרינון וההכתמות נעלמו ובהזרעה השנייה לקחתי קרינון יומיים אחרי ההזרעה. זה אמנם לא עזר כי קיבלתי מחזור אבל לא היו לי הכתמות עד המחזור.
על מה זה יכול להצביע? עשיתי צילום רחם והוא תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
שי01/11/2012לא נראה לי שההכתמות קשורות לדם שראיתי אתמול בערב. אתמול המעט דם שראית היה בתוך הפרשה כזאתלבנה ושקופה ובתוכה קצת דם, גם בהזרעה הקודמת זה היה לי אבל ההפרשות\ההכתמות שראיתי היום הן כולן בצבע חום כזה, כמו ההכתמות שיש לי לפני שאני לוקחת קרינון.
אבל שוב הפעם זה הגיע ממש מוקדם אפילו עוד לפני ההזרעה.
סליחה על התיאור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעה והכתמות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2012שלום,הכתמה דמית לאחר הזרעה אפשרי ,ואינו פוגע בסיכויי הטיפול,מתן פרוגסטרון במיקרים של הכתמה טרום ויסתית ,בהעדר סיבה אירת יכול להיגרם עקב חסך בפרוגסטרון ,לכן טיפול בתכשיר פרוגסטטיבי יעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שי01/11/2012יכול להיות שיש לי חסר בפרוגרסטרון עוד לפני שביצעתי את ההזרעה? האם כדאי לי לעשות בדיקת דם על מנת לבדוק אם חוסר פרוגרסטרון זו הבעיה? על אף שאני יוכל לעשות רק ביום ראשון אחרי שכבר אקח קרינון.
אנחנו עדיין צריכים 'לעבוד' בבית, יכול להיות ששימוש בקרינון יפגע במאמצי הזרע להכנס לרחם?
אני אתחיל לקחת קרינון ממחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה והכתמות - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2012ההכתמות הן תוצאה של פציעת תעלת הצואר על ידי הצינורית ואין זה מקטין את סכויי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אך זה לא נראה לי..
שי01/11/2012מההזרעה כי זה דיי מתגבר..
מקווה שאקלט החודש. במידה ולא מומלץ לעשות היסטרסקופיה אבחנתית?
אולי בבדיקה הזו יוכלו לראות מה גורם להכתמות המציקת האלה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה אך זה לא נראה לי.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012שלום שי
היסטרוסקופיה אבחנתית תמיד מומלצת על מנת לגלות כל הפרעה שיכולה להיות ממקור רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)