שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    שירה
    02/11/2012

ביום רביעי עברתי הזרעה שלישית במספר. וכבר באותו יום בבוקר, לפני ההזרעה, ראיתי כתם דם קטן ורדרד. בכל מקרה, ביצעתי את ההזרעה ומאז יש לי הפרשות דמיות שרק הולכות ומתחזקות. היום כבר ראיתי בניגוב ממש דם. התקשרתי לבי"ח בלינסון שם אני מטופלת והסברתי לאחות את המצב. היא לא כ"כ ידעה מה להגיד לי. שאלתי אם אפשר להגיע לבדיקת רופא והיא אמרה שלדעתה אין מה לבוא אלא רק לחכות ולראות מה קורה עוד שבועיים. באפן אישי לא נראה לי שזה נובע מפציעה בהזרעה כי זה רק מתחזק מאז.
    יכול להיות שזה מחזור???? פעם ראשונה שזה קורה לי. אני לא מבינה איך זה יכול להיות. מחזור לא אמור להגיע שבועיים אחרי הביוץ? ופה הביוץ היה במעקב של דם ואולטרסאונד. אני גם לא יודעת אם יש טעם לקחת קרינון?? אני אמורה להתחיל לקחת היום עפ"H הוראות הרופא אבל שכחתי לשאול את האחות ולא עונים לי כרגע.
    אשמח לכל עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2012

שלום שירה ,לעיתים ההזרעה היא טראומתית לצואר הרחם וגורמת להפרשה דמית מתמשכת,נראה שזהו המקרה שלך,אני ממלץ לך לקחת את הקרינון כטיפול תומך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו