מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון או לא,הלוואי ויש טעותליאתי02/11/2012
שלום לכלם,
אני 11 יום אחרי חזרת מופשרים (משלישי הקודם) עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית..היה פס אחד למרות שבתוכו היו חלקים יותר בהירים קצת..
אני רוצה לקוות שזה טעות.
האם יתכן.??
מצד שני אני קוראת ושומעת הרבה על זה שבהריון יש לפני ההריון השתרשות שמלווה בהפרשה ורודה וכאבים בבטן התחתונה לצערי הרב למעט פה ושם כאבים אין לי לא הפרשה ולא כאבים קבועים בבטן התחתונה.
האם פירושו שאיני בהריון האם אכזבתי מוצדקת?
בעלי ואני לחוצים ומאוכזבים.
אודה לתשובתכם?
שבת שלום,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון או לא,הלוואי ויש טעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2012לדאבוני ליאתי כנראה שבמחזור זה לא הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים נוספים
ליאתי02/11/2012שלום פרופסור,
תודה על המענה.עצוב לדעת אבל אין מה לעשות.
אגב אני נוטלת אסטרופם ונרות פרוגסטרון.האם להפסיק?
האמת, אנחנו מאוכזבים מאוד שכן נאמר לנו שאיכות העוברים מעולה וגם הרחם..
איני מבינה למה זה לא נקלט?
מתי הכי מהר יהיה ניתן יהיה לנסות שוב.
והאם צריך להמתין בין ההחזרות.
עלי לציין שאין לי מחזור טבעי אלא עם פרוגילוטון.
וכן נותרו לי שלושה עוברים וזהו.האם חייבים להכניס את כלם לרחם או שניתן להפשיר ולהקפיא אותם בשנית.
מאוד נודה לך לתשובות על כל השאלות שכן זוהי ההזדמנות האחרונה שלנו להיות הורים..
מאוכזבים אך מקווים לטוב בפעם הבאה
ליאתי ורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השרשה מחייבת הפרשה וכאבי בטן תח
ליאתי02/11/2012שאלה נוספת,
האם השרשה/השתרשות שמבתצעת מחייבת הפרשה ורודה וגם כאבי בטן תחתוניים?
האם בדיקת ההריון הביתי אמינה גם למי שעוברת טיפולי פוריות ומקבלת כל כך הרבה הורמונים מדי יום(כפי שכתבתי אסטרופם ופרוגסרון-נרות).?
כנראה יש לי שביב תקווה שאולי אני כן בהריון..אולי עוד כמה ימים אגלה שכן?
מחכה לתשובתכם,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השרשה מחייבת הפרשה וכאבי בטן תח - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012השרשה לא עושה כאבי בטן ולא הפרשות.
הבדיקה הביתית מהימנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה אודה לתשובתך לשאלה מר
ליאתי03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה על החזרת ע נוספים..תודה
ליאתי03/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים נוספים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/2012לאחר הפסקת התרופות יגיע וסת ואפשר להתחיל מיד בהכנה נוספת.
אין להקפיא עוברים שהופשרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
גלית03/11/2012היי ליאתי, האם ביצעת את בדיקת ההריון 11 ימים לאחר ההחזרה? במידה וכן, סיכוי הדיוק של הוא בערך 50%
בדיקה ביתית מזהה בטא מעל 200 , וידוע שהריונות מהפרייה מתחילים פעמים רבות עם בטא נמוכה מזה, בעיקר ביום ה-11
אצלי בדיקת ההריון הביתית זיהתה הריון ביום ה-15 מההחזרה, וסמכתי עליה לכן הפסקתי את התמיכה אך למזלי לא נגרם נזק . היום אני בשבוע 7 ולאחרונה שמענו דופק.
אל תעשי שום דבר לפני שתקבלי תשובה בטא בבדיקת דם. בדיקות ההריון הביתיות אינן אמינות ביום ה-11
בהצלחה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נטע
ליאתי03/11/2012כשמך כך נטעת בי תקוונת.
עשיתי את הבדיקה ביום העשירי לאחר ההחזרה.
ובעלי ואני נכנסנו ללחץ ואכזבה.
הלוואי ואת צודקת,מחר אני אמורה לבצע בדיקת דם.(12 יום אחרי),היום היתה לי הפרשה חומה-צהובה,סליחה על התיאור.הלוואי וזה דבר טוב.תודה רבה שענית והרגעת אותי מאחלת לך ולכל הבנות כאן הריון קל ובריא ובשורות טובות!
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה גלית או דנה
ליאתי03/11/2012בטעות משום מה כתבתי נטע קודם
אך ההודעה מיועדת אלייך.
אני מודה לך בשמי ובשם בעלי על שנתת לנו תקווה,מחר נבצע את הבדיקה.
ומקווים לטוב.
הרבה הצלחה והריון קל לך ולבנות ישראל כלן,אמן ,בעזרת השם.
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלות נוספות בקשר להחזרה
ליאתי03/11/2012אצלי השחלה לא תפקדה (יש לי רק אחת) ולכן קבלתי פרוגילוטון אז בטח מחזור לא יגיע,או שכן?
וכן,היום אני ביום ה11 לאחר ההחזרה,טעיתי ברישום.והיום היתה לי הפרשונת חומה-צהובה בכמות קטנה.אולי עשיתי בכל זאת את הבדיקה מוקדם מדי (בדיקה ביתית שערכתי אתמול ויצאה שלילית).
אני מאוד עייפה כל הזמן ,ישנה הרבה,ויש לי כבדות בנשימה וכאבי גב תחתון ומדי פעם כאבי ראש.
מחר אערוך בדיקת דם-מחר זה 12 יום אחרי ההחזרה.
היתכן שבדיקת ההריון הביתית טעתה,או שמא נעשתה מוקדם מדי?הלוואי...
בנוסף,אשמח שתתיחס גם לשאלה זו- האם אוכל להשאיר את העוברים בחוץ לכמה ימים ואז כשיתפתחו להכניסם לקרחם או שזה סיכון מיותר לאור העובדה שאין לי עוד עוברים ואין לי איך להרות מלבד אלו שהוקפאו.
מצטערת מאוד שאני "חופרת" ושואלת הרבה,אשמח לתשובתיכם המקצועיות!!
תודה מראש
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)