שאלה מרוכזת דחופה לרופאים,

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה מרוכזת דחופה לרופאים,
    ליאתי
    03/11/2012

שלום,
    אשמח לקבלת תשובה על מספר השאלות כאן זה חשוב לי תודה!!
    אני יום 11 לאחר ההחזרה של שני עוברים שאיכותם טובה מאוד,תאי A/B 4-6 תאים100% שלמות בהכנסתם לרחם.רירית הרחם שלי היתה 8 בהחזרה,והרופא אמר-רירית יפה..
    היום היתה לי הפרשונת חומה-צהובה.צמרמורות וחום הגוף שלי עלה מ 36 ל37.3אתמול ביום העשירי להחזרה ביצעתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. ביומיים האחרונים אני מרגישה עייפות וישנה הרבה וכן כאבי גב תחתון.וגם כאבים בצד מעל הטבור או בקו של הטבור..האם טבעי?
    האם זה ביוץ היום למרות שאולי אין הריון זה יתכן,כי אם כן ואין הריון אז אולי אפשר מחר לערוך החזרה נוספת,זה דחוף לי לדעת.

מחכה לתשובתכם בקוצר רוח.
    לילה טוב ותודה,
    ליאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מרוכזת דחופה לרופאים, - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/11/2012

שלום ליאתי
    על סמך כל הסימנים קשה להתנבא לגבי הצלחה ,היות וסימנים אלו יכולים להיות בכל מצב גם אם מדובר בהריון וגם אם לא,יש להמשיך א הטיפול התומך ולבצע בדיקה חוזרת בעוד יומיים.לא ניתן לבצע החזרה נוספת באותו חודש טיולי,אלה במחזור הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו