שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שאלה
    04/11/2012

שלום רב,
    בעלי נראה כי סובל מתסמונת קליינפלטר, ביקרנו אצל אורולוג מומחה והוא הפנה אותו לבצע בדיקות גנטיות (קריאוטיפ+כרומוזון Y) מעבר לבהלה מוחלטת שאני נמצאים בה (בלשון המעטה)קביעת תור לבדיקות האלה כרוכה בהמתנה נוראית של חודשים ...הייתי מאוד שמחה לדעת האם יש מכונים פרטיים שעושים את הבדיקות האלו? אם כן אשמח לקבל אם שמם או מספרם, תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסיון אישי

קרן
    05/11/2012

תתקשרי למספר בתי חולים למעבדה גנטית במקביל כדי לקבל את התאריך הקרוב ביותר לבדיקה. מניסיון שלי הבית חולים שהיה בו תור הכי קרוב הוא וולפסון בחולון. אני חושבת שזה גם תלוי מאיזה קופ"ח את כי הטופס 17 שנותנים לפעמים מחייב לבי"ח מסויים. מאחר ואני במכבי היה לי אישור לבצע את הבדיקה בתל השומר וזה לקח בערך חודש, בעלי בכללית והאישור שהוא קיבל היה למס' בתי חולים בבלינסון היה תור לעוד שלושה חודשים ובוולפסון זה היה עניין של שבוע-שבועיים. כדי לחסוך את זמן ההמתנה של שליחת התשובה בדואר, את יכולה לגש ולקחת את הבדיקות וזה יחסוך עוד כמה ימים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן תודה..

שאלה
    05/11/2012

אתמול ביליתי כחצי יום בניסיון לבדוק ולברר מול כל בתי החולים בארץ, מצאנו בית חולים בנהריה שאפשר להשיג אליו תור לעוד שבועיים הבעיה שלי היא זמן ההמתנה לתשובות -מדברים איתי על המתנה של חודשיים עד שלושה חודשים -ממש סיוט ! אני מנסה לחסוך בזמן היקר הזה! אני מוכנה לשלם כל סכום רק כדי לחסוך את הזמן הזה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו