תרומת ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביציות
    איציק
    04/11/2012

האם אוכל לקבל ביציות מאשה נשואה ששאבה והקפיאה ביציות טובו ת לשם הפריית עובר עם הזרע שלי.....גם אני נשוי.........והאם בכלל אפשר להשיג תורמת ביצית שמוכנה לתרום לי ולהביא אותה למרפאה בארץ ולעשות את התהליך......
    תודה איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביציות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/11/2012

אין אפשרות כזו ,אתה ובת זוגתך צריכים לפנות לטיפול תרומה בהליך המקובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביציות

איציק
    06/11/2012

מהכתוב באתר זאפ דוקטור וכן ממאמרים כאלה ואחרים הבנתי כי התורמת מקבלת עבור התרומה 10000 ש"ח(יורו2000) והנתרמת משלמת לקופה את הסכום הנ"ל שתעביר לתורמת ....מה שאומר כי כן יש ......והתהליך המקובל הינו בעלות של 5000 יורו והכל כלול בתשלום זה.ז"א ש2000 יורו הינם לתורמת .אז מי יסביר לי איפה הקטש?????
    גם כאן המדינה מערימה קשיים ודווקא על החלשים ואלה שלהם קשה לגייס סכומים אלה.......אז תודה לך דוקטור נחמד ומנהל מחלקה שענית לי קודם לכן אשמח להסבר מפורט יותר.
    כל מי שעונה בפורום בטח הבין את השאלה והקשיים אנא תסבירו......ואוליי פעם המדינה תתקן את המעוות או שנעשה משהו בנידון.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביציות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2012

איציק ,אני מבין את מצוקתך,אולי כדאי שתפנה לבית חולים הילל יפה שהחל לבצע תרומת ביציות לפי הוראת החוק הישראלי ,ובתנאים כאלו יתכן וכל העלות אמורה להיות על חשבון הקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו