מחזור לא סדיר- ייאוש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר- ייאוש
    חסויה
    07/11/2012

שלום רב
    בס"ד
    אני בת 39 ללא ילדים נשואה כמעט שנתיים מסיבות אישיות שלא אוכל לפרט כאן אני נפגשת עם בעלי פעם חודש - ממוצע של מחזור לערך 25 - 26- 28 ולפעמים רחוקות לפי 22 יום - לפני שנתיים כריתת חצוצרה בעקבות 2 הריונות מחוץ לרחם לפני שנתיים צילום רחם חצוצרה ימנית סתומה וחצוצרה שמאלית תקינה - כמה חודשים הייתי במעקב זקיקים וזריקות בכדי להתאים את יום הביוץ למפגש עם בעלי - לא הלך - לפי מה שאני קוראת המחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ - אני הולכת על היום ה-12 מיום המחזור ממוצע, והחישובים של המחזור הבא מראה לי שהביוץ הוא ביום ה-15 או 16 - זה הגיוני? איך מחשבים ממוצע של מחזור. אני חייבת לציין שבמקרה שלי ערכות ביוץ לא רלוונטיות. האם אני צריכה לפנות לטיפול? או לעשות צילום רחם נוסף הרופאים לא ממליצים, יכול להיות שהחצוצרה שנשארה סתומה. בבקשה אשמח לשמוע אני מיואשת במצב שלי אני קצת מוגבלת עם הזמנים והמפגשים עם בעלי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר- ייאוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר- ייאוש - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2012

דורית שלום,להלן ההמלצות שלי
    1.לפנות בהקדם לטיפול הפריה חוץ גופית
    2.לקבל מנת זרע של בעלך בכל מועד לאחר ביצוע הבדיקות הנדרשות,ואז לא תהייה תלות ביום מפגש ספיציפי
    3ממילא בהתחשב בגילך,ורקע חצוצרתי הטיפול הייעודי חייב להיות IVF
    4.באשר למצב החצוצרה יש מקום אולי לשקול כריתה שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו