אנדומרין וציסטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומרין וציסטה
    ויקטוריה
    07/11/2012

שלום, אני בת 29, יש לי שחלות פוליציסטיות,יותר מ10 שנים אחרונות לקחתי גלולות ומחזור תמיד היה לא סדיר (פעם בחצי שנה). כשהחלטתי להיכנס להריון לא לקחתי גלולות 2-3 חודשים וכשבאתי לרופאה היא עשתה אולטראסאונד ואמרה שהיה לי ביוץ ונתנה לי אנדומטרין פעמיים ביום במשך 10 ימים בחודש למשך 3 חודשים.אחרי 4 חודשים הלכתי לרופא אחר והוא אמר שלא יכול להיות שהיה לי ביוץ ומצא לי ציסטי עם החזרים אקוגנים בתוכו מימין ועכשיו צריך לטפל בציסטה לפני שאנסה להיכנס להריון. יש לי כמה שאלות: 1) האם בדיקת ביוץ בעזרת אולטראסאונד יכולה להראות טעות? 2) האם ציסטה שיש לי זאת התוצאה של אנדומטרין? 3)האם יכול להיות שציסטה הזאת הייתה לפני שהתחלתי לנסות להיכנס להריון וכל הרופאים שהלכתי עליהם לא חשבו שזה חשוב להגיד לי שיש לי ציסטה? 4) האם לציסטה כמו שיש לי יש טיפול יותר מהיר מלקחת גלולות ולחכות שהיא תתעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומרין וציסטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומרין וציסטה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2012

שלום,מעקב זקיקים רצוף לפני ואחרי הביוץ יכל לזהות התרחשות ביוץ,אולם יש צורך בנתונים הומונליים על מנת לבסס את אבחנת האירוע ולקבוע את איכות הביוץ.
    כהראה הופעת הציסטה שלך היא חדשה,ולטעמי נוצרה ללא קשר ללקיחת הנירות,וקשה להאמין שקיומו של ממצא כזה לא זוהה אם היה קיים קודם לכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו