אי פריון בלתי מוסבר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי פריון בלתי מוסבר
    נועה
    07/11/2012

שלום רב,
    בת 31, בעלי בן 36. לאחר נסיונות של שנה וחצי ובדיקות תקינות- מוגדרים לא מוסברים. אני אחרי שני מחזורי טיפול עם איקקלומין ושני מחזורי טיפול עם גונל שלא צלחו. בשני המחזורים עם גונל, הראשון במינון של 75 והשני 112, נצפה זקיק מוביל אחד בלבד. ביצענו הזרעה בשני מחזורי הטיפול הללו.
    1. האם סיכויי להרות כאשר נצפה זקיק אחד בלבד עם גונל זהים לסיכויי להרות באופן טבעי?
    2. אני פוליצסטית ( מבייצת) והרופא שלי חושש מגירוי יתר ועל כן נזהר במינונים. כרגע נראה כי המינון אינו משיג את מטרתו ונוצר רק זקיק אחד וכמה קטנים אשר גרמו לגירוי יתר קל. מה הדרך הצפוייה לי בהמשך? וכמה מחזורי טיפול מקובלים עד ל-ivf?
    תודה מראש,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי פריון בלתי מוסבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי פריון בלתי מוסבר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2012

שלום,מטרת השראת הביוץ האופטימלי היא יצירת זקיק אחד, והרופא שלך פעל נכון הסיכוי במחזור טיפולי למרות זקיק בודד גבוה פי שניים מאשר במחזור טבעי,עלייך לבצע עוד 1-2 מחזורי טיפול לפני פנייה ל-IVF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו