בבקשה עזרה כדי להרגיע אותנו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה כדי להרגיע אותנו
    חסוי
    07/11/2012

אני מטופלת בivf pgd שבוע ו3 ימעם סהככ הזרקתי פיוריגון ואורגלוטרן היום הזרקתי את הזריקה האחרונה אוביטרל הכול באמת ברוך השם בסדר אני צריכה שתרגיעו אותי יש לי שאלה חששובה מה הצבע של הזריקה של האוביטרל? לא יודעת כי בסיום הזריקה לא יודע למה אבל חקבתי שיש דם במזרק אבל זה לא נראה כמו דם זה מוזר ממש החדרתי את כל החומר באיטיות באמת כמו בספר וסובבתי אחרי זה את האלכוהול בצמר גפן בתנועות סיבובביות..ואחרי שהוצאתי את המזרק לא החה טיפת דם אפילו בבטן הכול נראה בסדר הרגשתי את החומר בבטן כמו שתמיד הרגשתי ואני חושבת שבעזרת השם הכול בסדר...רק רוצה לדכת מה הצבע של החומר של האוביטרל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

גבי
    07/11/2012

החומר שקוף ללא צבע, היית צריכה למשוך אתהמזרק החוצה בשביל לוודא שאת לא בתוך וריד.. אבל חכי לתשובת הרופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשינו לפי ההוראות לא היה רשום כלום

חסוי
    08/11/2012

יהיה בסדר בעזרת השם החומר כולו הוזרק וזה מה שחשוב ובהוראות לא היה רשום כלום לגבי לבדוק תמזרק וגם היה לנו רק אוביטרל אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה כדי להרגיע אותנו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/11/2012

האוביטרל מוכן להזרקה עם מראה מימי שקוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו