הצלחת טיפול עם איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הצלחת טיפול עם איקקלומין
    חיה
    07/11/2012

שלום,
    ביום ה 10 למחזור תוצאות אסרדיול 3000 עם פרוגסטרון1.4
    לאחר מכן ביום ה17 אסטרדיול מעל 5000 עם 2.2
    ששאלתי האם היה ביוץ כאן בפורום אמרו לי שעדיין לא היה בגלל רמת הפרוגסטרון הנמוכה.
    שאני שאלתי את הרופא שלי, הוא אמר שהיה ביוץ מכיוון שהיתה עלייה מהפעם האחרונה בפרגוסטרון.
    אני מתוסכלת , מה נכון?
    יש לצייין שאני מטופלת עם איקקלומין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצלחת טיפול עם איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחת טיפול עם איקקלומין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2012

חיה את לא צריכה להיות מתוסכלת היות וגם לפי סקלת ערכי הפרוגסטרון רמת פרוגסטרון של 2.2 ננומול אינה מבטאת מצב לאחר ביוץ ,ובכלל בטיפול עם איקכלומין כדאי לגרום להשראת ביוץ באמצעות זריקת אוביטרל כאשר הנתונים ההורמונלים הולמים ,גודל הזקיק/זקיקים בגודל אופטימלי ,ורירית הרחם בעובי מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! -שאלה אחרונה ודי!

חיה
    09/11/2012

אם עדיין לא היה ביוץ והתחלתי תמיכה של נרות פרוגסטרון האם מצב כזה יכול להזיק?

דבר נוסף אני חייבת לציין שכל תשובה שלכם מרגשת אותי זה לא מובן מאליו שרופאים במעמדכם עונים בצורה כזאת מסורה ולא מפספסים אף אחת....
    עלו והצליחו ושאלוהים יברך אותכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! -שאלה אחרונה ודי! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2012

לקיחה מוקדמת של הפרוגסטרון התמיכתי עלולה לשבש את רירית צואר הרחם לקראת הכנתה לקליטת הזרע לאחר יחסים, הזרעות תוך רחמיות עשויות להתגבר על הבעיה שנוצרה ,בכל מקרה אני מעדיף מתן אוביטרל להראת הביוץ ותזמונו האופטימלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו