איקקלומין וביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין וביוץ
    לי
    08/11/2012

שלום,
    ביום ה-12 למחזור (לאחר נטילת איקקלומין 50 מ"ג) התקבלו התוצאות הבאות בUS:
    1) 3 זקיקים בשחלה ימין: 19 מ"מ, 17מ"מ,17מ"מ
    2) 3 זקיקים בגודל 11 מ"מ בשחלה שמאל
    רירית תלת שיכבתית 6 מ"מ
    LH- 19
    ESTRADIOL 2380
    pROGRESTERON נמוך מ 1.7
    1)רציתי לדעת מתי צפוי להיות ביוץ ( היום כבר היום ה 13 למחזור ועדיין לא נצפו 2 קווים בערכת ביוץ ביתית כמדד לעלית LH)
    2) אם הרירית היא בעובי 6 מ"מ , האם אפשר להסיק מכך שלא הייתה פגיעה בריר צוואר הרחם, כך שהוא לא עוין לזרע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין וביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין וביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2012

לי חזרי על הבדיקה מחר הביוץ אמור להיות בטווח של יום או יומיים,לא יותר פשוט לתת מחר זריקת אוביטרל ולהשלים את התהליך הביוצי באופן כפוי עלידינו תוך שליטה אופטימלית על טווח הביוץ למטרות קיום יחסים או הזרעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקה לזירוז הביוץ

לי
    09/11/2012

שלום ד"ר,
    תודה רבה על התושבה, גם אני חושבת כמוך, אין לי אל מי לפנות כרגע לזריקה, הרופא שלי לא עובד היום.
    האם יכול להיות שלא יהיה ביוץ ( בגלל חוסר בהורמון LH) והזקיקים הגדולים ישארו כצ'יסטות ולעולם לא תצא מהם הביצית? מה עושים במקרה כזה?
    כרגע עדיין אין שני קוים בערכת ביוץ ביתית ואני חוששת שהזקיקים ימשיכו לגדול מעבר לגודל האופטימלי ויהפכו לצ'יסטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקה לזירוז הביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2012

לי שלום,בדברייך יש אמת ,ולכן אנ מקווה שתזמון הביוץ יהייה לקראת יום א ,באופן שלא תחמיצי את הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LH גבוה לאחר ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/11/2012

שלום,24-28 שעות לפני הביוץ ישנו פיק (עליה חדה) בהורמון ה-LH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו