מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מרוכזת-הריון צעיר-נודה לתשובתכליאתי09/11/2012
היי לכלם, אני בהריון בשבוע חמישי..בתקווה שבעזרת השם יהיה הכל תקין ואראה שק עובר באולטראסאונד. אני 15 יום אחרי החזרה של שני עוברים מוקפאים. בני יומיים.
1)עשיתי בטא ביום ה12 אחרי ההחזרה ויצאה 126 שלושה ימים אחכ -396. האם תקין?
2)אני מקבלת הורמונים אוטרוגוסטן ואסטרופם האם זה משפיע על תצאת הבדיקה של tsh? היא יצאה 2.76 וה T4-17.7,האם אלו המדדים האמיתיים לאור כל ההורמונים? האם עלי להילחץ. תודה לאל שהרינו.בעלי רון ואני מנסים כבר הרבה זמן.
3)ביומיים האחרונים יש לי שלשולים מיימים שלא ממשיכים אלא הופכים לצואה ירוקה
יש לציין שהשלשולים מגיעים מיד אחרי נטילת הכבור והנרות..האם תקין?
אשמח לתשובות על הכל. מודים לכם על עבודת הקודש,בעזרת השם,רק בשורות טובות אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מרוכזת-הריון צעיר-נודה לתשובתכ - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/20121.בדיקת הבטא טובה מאוד.
2. הכדורים לא משפיעים על הבדיקות שעשית.
3.אני לא חושב שיש קשר בין מה שאת לוקחת לשלשול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אשמח לתשובה לגבי tsh
ליאתי09/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לפרופסור רציתי לדעת האם tsh תק
ליאתי09/11/2012שלום
האם ה tsh תקין 2.76 האם עלי לקחת כדורים,אני אעשה הכל שההריון שלי לא יסוכן..ושהעובר בעזרת ה' יהיה בסיידר.
וגם לגבי t4-17.7 אותה שאלה..
תודה מראש
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לפרופסור רציתי לדעת האם tsh תק - תגובה
פרופ` דוד בידר09/11/2012ה-TSH בגדר הנורמה ויש צורך בשלב זה רק במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושבת שלום
ליאתי09/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקפאים
יאנה09/11/2012ליאתי הי ראשית מזל טוב
רציתי לשאול אותך האם הרגשת משהו לפני שעשית בדיקת בטא ?
לא יודעת כמו אולי כאבים מדי פעם בבטן התחתונה או שאני למשל מרגישה מדי פעם בכל אזור של הטבור מין הרגשה לא נעימה כל כך .וכמובן שתמיד יש לי בחילות כמעט רוב היום
אני ביום ראשון אמורה לבצע בדיקת בטא ראשונה כאשר גם לי החזירו 2 עוברים יפים מוקפאים
תודה לתשובת ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)