מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מוקפאים
    יאנה
    09/11/2012

ליאתי הי ראשית מזל טוב
    רציתי לשאול אותך האם הרגשת משהו לפני שעשית בדיקת בטא ?
    לא יודעת כמו אולי כאבים מדי פעם בבטן התחתונה או שאני למשל מרגישה מדי פעם בכל אזור של הטבור מין הרגשה לא נעימה כל כך .וכמובן שתמיד יש לי בחילות כמעט רוב היום
    אני ביום ראשון אמורה לבצע בדיקת בטא ראשונה כאשר גם לי החזירו 2 עוברים יפים מוקפאים
    תודה לתשובת ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2012

שלום,ברצוני לציין שאין לבנות על כל מיני תסמינים לגבי הסיכוי להרות,העובדה שהוחזרו עוברים יפים יוצרת את הציפיה לטוב ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לחסוי

ליאתי
    09/11/2012

מצטערת שלא עניתי לך קודם לא ראיתי שפנית אלי..
    הרגשתי מיני תחושות שונות,אבל זה כל כך אינדווידואלי.
    לא הייתי סומכת על תחושה זו או אחרת למרות שכלנו כל כך רוצות לדעת ולפיכך לשייך תחושה זו או אחרת להצלחה.
    על פניו חווינו פחות או יותר את אותן תחושות אבל אני עצמי עד שלא אראה שק עובר לא אהיה רגועה ואני מבינה אותך ואת הרצון כבר לדעת ולהיות בטוחה.
    בשלב הזה מנסיון למרות שגם לי זה היה קשה כי רוצים כבר לדעת וזה מלחיץ,אבל הכי חשוב זה לאכול טוב ולהיות רגועים.זו דעתי.השאר או יבוא או לא..אבל זה גם לא תלוי בנו,אלא ביד הגורל או הרופאים או אלוקים או מי שתבחרי.
    בהצלחה ומאחלת לך הריון ושיהיה קל וטוב,אמןןן. בעזרת השם.
    שבת שלום,
    ליאתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו