ביוץ סדיר ותקין ללא השגת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ סדיר ותקין ללא השגת הריון
    shay
    09/11/2012

ד"ר שלום רב, כנראה בטעות דילגת על שאלתי אז אני שולחת בשנית

מנסה מס' חושים להיכנס להריון שני (הריון ראשון ספונטני וקליטה בחוש הראשון לניסיון).
    רכשתי ערכת ביוץ אשר החוש הראתה עלייה בהורמון ביום שישי ושבת פס חיובי חזק מאוד. קוימו יחסים יום שישי בלילה יום ראשון בבוקר מוקדם מאוד יום שני ואתמול.
    אתמול הייתי במקרה בביקורת אצל רופא הנשים(בגלל סיבה אחרת) ב us הוא אמר כי יש ממצא בתמט שמאל הנראה כזקיק ביוצי. רירית עובי 7 ללא נוזל בדוגלסץ
    האם הממצא אומר שאני לאחר ביוץ ולא הייתה הפרייה?
    האם עובי הרירית תקין? האם הממצא בתמט שמאל יכולה להיות ביצית שהופרתה? לפי הבדיקה הביתי הביוץ היה אמור להיות יום ראשון-שני , אם כך מדוע ראה עדיין זקיק?עצם זה שראה זקיק אומר כי אני עדיין בביוץ ולא הייתה הפרייה??
    *אציין שחלות פוליציסטיות (אך ביוצים סדירים), והפרשת חלב מהשד
    פרופיל הורמונלי יום 4 לוסת:e2-43.31
    lh-8.4
    fsh-6.3
    prolaktine-16
    תודה רבה מראש וסליחה על אורך ההודעה אני פשוט חוששת שמשהו לא בסדר ולא מבינה את רצון הרופא המטפל לחכות עוד 9 חודשים לפחות ורק אז לבדוק אם יש בעיה?
    לא נראה לי סביר שאני מזהה ביוץ בודאות כבר מס' חודשים מתקיימים כל התנאים ותזמון היחסים בזמן (והזרע של בעלי אמור להיות תקין כי כבר יש לנו ילד אחד).. אודה מאוד מאוד לדעתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ סדיר ותקין ללא השגת הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2012

שלום,זקיק בתמט הוא זקיק לאחר ביוץ,פרט לנתון שכנראה בייצת ,לא ניתן להסיק מסקנות נוספות,אסור לצאת מתוך הנחה שהזרע של בעלך תקין למרות ההריון בעבר,יש לבצע בדיקת זרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אם אפשר שאלונת...

shay
    09/11/2012

תודה רבה על התגובה המהירה:אשמח לכמה תשובות.. עובי הרירית תקין?, הפרופיל ההורמונלי נראה תקין?, אתה הולך בכיוון של בדיקת זרע כי אצלי הכל על פניו נראה תקין?.. היית ממליץ להמתין כמה חודשים או לבצע בדיקה??
    ואיך מבצעים ספירת זרע? מאיזה רופא יש לבקש? והאם ניתן לבצע זאת בדיסקרטיות?
    ממש תודה ד"ר , אני פשוט לא רואה לנכון את המלצת הרופא לנסות שנה ורק אחכ' לבצע בדיקות.. רציתי לדעת אם אני סתם בלחץ או שיש הגיון בדבריי
    שבת שלום ומבורך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אם אפשר שאלונת... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/11/2012

שלום,רירית שעוביה 7 מ״מ ומעלה נחשבת כתקינה,אכן אם כל המדדים שנבדקו אצלך תקינים כדאי לבצע גם בדיקת זרע,את הבדיקה ניתן לבקש גם מרופא המשפחה,מקובל אצל זוג ללא ילדים או הריון קודם להמתין עד שנה בטרם טיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו