דחוף דחוף- עובי רירית להתחלת טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף- עובי רירית להתחלת טיפול
    רוני
    10/11/2012

שלום
    אני בת 43.5, אחרי שני מחזורי טיפול בפרוטוקול קצר. (חודש קודם היתה הפסקה בשל ציסטה). עומדת לפני הטיפול השלישי.

אתמול, ביום השלישי למחזור, עובי הרירית היה 8 מ"מ. לצערי, כמעט ולא היה דימום נוסף אח"כ. נאמר לי שבעובי כזה לא נכון להתחיל טיפול.

מחר, יום א בבוקר, היום ה-5 למחזור, אני מוזמנת שוב למעקב, נאמר לי שזה היום האחרון בו אפשר להתחיל טיפול. האם יש טעם להתחיל טיפול בעובי רירית שכזה? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות? ספורט עוזר?

במחזורים קודמים עובי הרירית בתחילת טיפול היה 5, ו- 7, והניבו כל פעם 8-9 ביציות. בגילי הקריטי, אני מפחדת מאוד להפסיד חודש טיפול.

תודה

רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף- עובי רירית להתחלת טיפול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/11/2012

רוני שלום ,מאחר ואת מדווחת שבקושי היה דימום ,העקכתי שמדובר בדמם טרום מחזורי תעשי את הבדיקה מחר וקרובלודאי שהרירית תהייה יותר דקה,שום פעילות גופנית אינה משפיעה על רירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת טיפול בעובי רירית 8ממ

רוני
    10/11/2012

תודה על תגובתך המהירה.

מה דעתך על התחלת טיפול בעובי רירית 8 ממ?

הבדיקה אתמול היתה אחרי שני ימי דימום משמעותי. אתמול והיום כבר אין דימום. כך שאני חוששת שלא יהיה שינוי.

אם לא אוכל לקחת טיפול, האם כדאי לקחת הורמונים לקיצור המחזור, כדי להקדים הטיפול הבא?

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלת טיפול בעובי רירית 8ממ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/11/2012

שלום,לטעמי את יכולה להתחיל טיפול,ואם לא תמתיני לחודש הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו