מעבר ל-IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעבר ל-IVF
    מיכל
    10/11/2012

שלום לרופאים.
    בת 37, ללא הריונות בעבר. אחרי 4 הזרעות עם גונאל ללא הריון אושר לנו ע"י הקופה מעבר להפרייה. זרע תקין לחלוטין, צילום רחם תקין.
    באולטרסאונד שבוצע ע"י הרופא שלי ביום השני למחזור נצפו שתי ציסטות גדולות בשחלה ימין, שארית מטיפול אחרון, ולכן הוחלט על שבועיים גלולות, ולקבל ווסת נוספת ואז להתחיל טיפול ביום השני של הווסת לקראת שאיבה.
    הבעיה העיקרית היא ששחלה שמאל נמצאת מעל הרחם, מאוד קשה להגיע אליה ובכל האולטרסאונד שבוצעו לפני ההזרעות לקח זמן עד שהרופא או הטכנאית הצליחו לצפות בה בשל המיקום. מבחינת זקיקים, הזקיקים המובילים תמיד היו בה, בכל מחזורי הטיפול, ואילו בשחלה ימין התפתחו רק זקיקים קטנים מ-10 מ"מ.
    כעת, הרופא שלי חושש שבשאיבה לא יצליח להגיע עם המחט לשחלה שמאל ולשאוב ממנה בשל המיקום הבעייתי שלה.
    מה ניתן לעשות במצב כזה? בהנחה ששחלה שמאל מייצרת הרבה יותר זקיקים מימין ולא ניתן להגיע אליה? אשמח לשמוע עצה כי אני ממש מתוסכלת מהמצב שייתכן שלא ניתן יהיה לשאוב ממנה כלל.
    המון תודה, סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר ל-IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם

מיכל
    10/11/2012

אשמח גם כן לתשובה...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר ל-IVF - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    10/11/2012

סיון. כשאת בהרדמה בעת השאיבה אםשר ללחוץ על הבטן ולגחוף את הדחלה למטה. במקרה הכי גרוע אםדר לעבור עם המחט דרך הרחם ולהגיע לשחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו