מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ והזרעהאני11/11/2012
היי
אני קצת מתוסכלת ומאוכזבת ואשמח לדעת מה את חושבת בבקשה.
ביום רביעי עשיתי מעקב זקיקים: רירית 6 מ"מ (רשום תלת פאזית), זקיק 21 מ"מ.
בדיקות דם (גם נעשו ביום רביעי בבוקר):
אסטרדיול 906
פרוגרסטרון 3.10
LH 88. 21.
העניין הוא, שעשיתי ביום חמישי הזרעה בשעה 14:30, והזרקתי אוביטרל ביום רביעי בלילה, בסביבות 00:00.
ההשבחת זרע נעשתה בזמן שהרופא אמר לי פחות או יותר, והרופא איחר והגיע שעה וחצי לאחר השעה שקבענו.
השאלות שלי הן: האם יכול להיות שהביוץ פוספס והההזרעה לא הייתה במועד הנכון?
האם לזרע יש "סיכוי" לאחר 4 שעות שבו הוא היה בחום גוף (אחרי השבחה)?
אם זה עוזר, אני חושבת שהיה רשום שמבחינת הזריזות של הזרע- היה רשום נמרצת.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אני11/11/2012מה אתם חושבים*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ והזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2012שלום,לא רק שההזרעה נעשתה בזמן מאחר ומנגנון הביוץ הטבעי שלך החל ביום רביעי גם ללא הזרקת האוביטרל,הישרדות הזרע המושבח בתוך גופ האישה עשויה להיות אפילו יותר מ-24 שעות ,לטעמי היה מקום לבצע עוד הזרעה ביום ה,כדי לתת כיסוי אופטימלי לכל תקופת חיות הביצית(עוד 24-36 שעות לאחר הביוץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי- ההזרעה נעשתה
אני11/11/2012ביום חמישי ולכן אני חוששת שזה פוספס בגלל שהביוץ החל ביום רביעי. ההזרעה נעשתה ביום חמישי בשעה 14:30 והזרע אחרי השבחה היה 4 שעות בחום גוף... בגלל איחור של הרופא.
מה אתה חושב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי- נראה לי שפספסתם את המשך השאלה
אני11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי- ההזרעה נעשתה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2012כאמור ראי את תשובתי ,ההזרעה נעשתה במועדה,והיה מקום לשקול עוד הזרעה למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב- ההזרעה אכן נעשתה רק
אני11/11/2012ביום חמישי, ולא ביום רביעי... ולכן אני חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי שוב- ההזרעה אכן נעשתה רק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2012אין ממה לחשוש ,ההזרעה בוצעה במועד הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה... תודה!
אני11/11/2012תודה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)