מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דופק מתי והאם תאומים?ליאתי11/11/2012
שלום לכם,
אני לאחר החזרת שני עוברים מתוקים-20 יום אחרי.
ובשעה טובה,ברוך השם,ראיתי היום בשבוע החמישי שלי שק עובר ברחם.
אמרו לי לבוא שוב בשבוע הבא לבדיקת דופק,האם כדאי כי ישנן גישות שטוענות שעדיף להמתין עוד שבוע או שבועיים..מה דעתכם?
בנוסף הבטא היום 2998 ,האם יתכן שיש לי תאומים? האם יתכן שעובר אחד נחבא אל הכלים ויתגלה בעתיד,או אולי חלילה הוא במקום אחר ולא ברחם? יש לציין שיש לי בטן נפוחה כמו חודש חמישי כבר..
או שאולי משק אחד אראה שני עוברים,הייתכן מנסיונכם?
אודה לתשובתכם על שתי השאלות.
בעזרת השם הריון בריא לכל בנות ישראל ובשורות טובות לכלנו,אמן!!
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דופק מתי והאם תאומים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/11/2012ליאתי שלום,למרות שנתגלה רק שק הריון אחד ,קורה שבהמשך מתגלה שק נוסף,אכן ניתן יהייה לצפות בדופק עוברי כבר שימלאו לך 6שבועות מלאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מרוכזת-אודה למענה
ליאתי12/11/2012קודם כל תודה רבה על המענה.
שנית,הבוקר קמתי ועל גופי היתה הפרשה דביקה שקופה מהלילה-ללא ריח..
האם יתכן שזה מהחומר של האולטראסאונד?
האם זו סיבה לדאגה?
עד כה היו לי הפרשות שקופות מימיות מדי פעם אך לא דביקות.
בנוסף, האם לדעתך כדאי לבצע את הבדיקה של הדופק בשבוע השישי או שעדיף לחכות לשבוע השביעי?
בנוסף,לאחותי היו שתי הפלות עד שנכנסה להריון. תמיד בחודשים הראשונים,האם יש משהו שעלי לעשות כדי שלא יקרה גם לי. האם עצם כך שההריון שלי מהפריה -ממוקפאים משנה את העובדות הגנטיות של הפלות וכד או שיש חשש?
סליחה על השאלה הארוכה,בהערכה ותודה
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה מרוכזת-אודה למענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/11/2012שלום,ההפרשה חסרת משמעות,בצעי את בדיקת האולטרסאונד בתחילת השבוע השבחעי כדי לקבל פיד בק לגבי התפתחות הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)