דופסטון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופסטון?
    לימי
    12/11/2012

שלום!
    בד"כ יש לי מחזור סדיר, אך יותר מחודשיים לא קיבלתי מחסור, ובבדיקה אני לא בהיריון אך E-2 מאוד גבוה יותר מ- 2000 . מאוד מוזר כי אני תמיד מנסה להיכנס להירריון באופן טבעי בלי לקחת כלום. הרופא הציע לקחת דופסטון וטראם לקחתי.כי הייתי רוצה שתענו לי קודם. 1- האם כדאי לחכות שיגיע לי באופן טבעי כדי לא לשבש למחזור סדיר?
    2- האם חוץ מהאפשרות שגורם לקבלת מחזור, יש לו תועלת לעזור להיכנס להיריון, יותר הורמונים או מה?
    אשמח לתגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופסטון? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/11/2012

יש צורך בברור מדוע האסטרוגן שלך גבוה וממה הוא נובע ולא לקחת כדורים בלי שתהיה אבחנה לעניינך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופסטון? - תגובה

ד''ר ישראל וגמן
    12/11/2012

מסכים לדעת חברי פרופ, בידר יש צורך לברור מה מקור ערך ה E2 אך הייתי מוסיף גם בדיקת פרוגסטרון על מנת לודע באיזה שלב של מחזור את נמצאת ויתכן שאפשר יהיה לפעול לפי רמות הפרוגסטרון שהן חשובות מאד במצב זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו