ביוץ מאוחר - תקין?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ מאוחר - תקין?
    מישהי
    13/11/2012

האם זקיק שהופיע רק ביום 12-13 למחזור (אחרי שלא נצפו זקיקים בבדיקות ביום 2, 7 ו-10, ובבדיקות הדם האסטרוגן לא עלה), ואז גדל באופן שנראה תקין, ומבייץ כנראה סביב יום 20 למחזור מכיל ביצית תקינה? האם סביר שהוא מכיל ביצית תקינה? או שעצם האיחור בהופעתו (ובביוץ) מעיד על בעיה?
    מדובר על מחזור טבעי.
    אני בת 38.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ מאוחר - תקין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ מאוחר - תקין? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/11/2012

שלום קרן ,התהליך ההורמונלי המלווה את תהליך התפתחות הזקיק והביוץ הינו אינדיוידואלי לכל אישה ,ובמקרה זה גם אם הביוץ יתרחש מאוחר ,אין כל בעיה אם טיב הביצית והביוץ.וטווח זה נחשב בתחום הנורמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם עד לפני כמה חודשים

מישהי
    14/11/2012

ככל הידוע לי, בייצתי תמיד בסביבות יום 12-13 וקיבלתי מחזור כל 27-28 יום? פתאום יש כמה איחורים כאלה, ואני מאוד מוטרדת שזאת בלות מוקדמת או משהו כזה (ה-FSH שלי נמוך, אבל התגובה להורמונים, בפעם האחת שניסינו בינתיים, לא היתה טובה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם היה ממני..... סליחה

מישהי
    14/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם עד לפני כמה חודשים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/11/2012

שלום,העובדה שה-FSH שלך נמוך עומדת בסתירה לאפשרות שמדובר ברזרבה נמוכה,לכן הסירי דאגה מליבך ותמשיכי לנסות.
    רף התגובה להורמונים שונה אצל כל אישה ואני משוכנע שכאשר הרופא יתאים לך את המינון המתאים תגיבי כמצופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו