צריבה במפשעה ואגיסטן בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צריבה במפשעה ואגיסטן בהריון
    ליאתי
    13/11/2012

שלום לרופאים היקרים,
    בהריון צעיר בשבוע החמישי+2
    ביומיים האחרונים אני חשה מעין תחושת צריבה במפשעה.
    בעבר זו היתה תחושתי לפני מחזור אני מקווה שזה לא מבשר רעות,בעזרת השם שיבשר טוב,אמן.
    האם זו פטריה לדעתכם.
    האם מותר למרוח אגיסטן?
    האם מותר לאכול שום בכמות מכובדת?
    יש נטיה לחשוב שזה עוזר.
    אשמח לתשובתכם
    ערב טוב
    ליאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליאת

מיכל
    13/11/2012

לליאת שלום,
    צר לי אם אני עלולה להשמע מעט בוטה, אך בימים האחרונים את מציפה את הפורום במספר שאלות ביום, ובכל פעם נענית במירב הסבלנות. אך ישנה בפורום זה סוללת פרופסורים שאמורים לענות על שאלות של פריון, פוריות, הפריות, וכבר זמן רב שהם עונים לך על שלשולים ירוקים, צרבות, אכילת מוצרי חלב, סלט עם בצל ירוק, עכשיו אכילת שום, כאבים במפשעה, הפרופסורים הנכבדים עושים עבודת קודש בפורום ולעניות דעתי מרגע שהנך בהריון, למרות שהושג בהפרייה, רצוי לא לגזול את זמנם בשאלות שנוגעות לפחדים, חרדות, או סתם תופעות רגילות להריון. כי שאלות אחרות נדחקות למטה, ומקבלות מענה בזמנים מאוחרים יותר, והן כן עוסקות בנושא של הפורום שהוא ייעוץ מומחים לבעיות פריון. אני בטוחה שישנם פורומים אחרים העוסקים בהריון ותופעותיו. אנא אל תפגעי, אני מבינה את הלחץ שאת נמצאת בו, גם אני הייתי בו בהריון הראשון אבל זה לא הפורום המתאים, לפעמים זה מביך לראות שפרופסורים מכובדים ובעלי שם עונים לך על צבעו של השלשול.
    בברכה, הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה במפשעה ואגיסטן בהריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/11/2012

ליאתי ,אין מניעה מלאכול שום ,אין בעיה עם מריחה מקומית של אגיסטן אם באמת מדובר בגירוי פטרייתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך,לילה טוב

ליאתי
    13/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו