דופסטון???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופסטון???
    לימי
    13/11/2012

תודה על המענה ד"ר. אך טרם קיבלתי מענה לגבי השאלה השניה ששאלתי (המודעה הקודמת למטה)את הבדיקות אחרי שבועיים מהמחזור כדי לדעת עם אני בהיריון וגם עשיתי בדיקת הורמונים, כי גיליתי שאני לא בהיריון, אך E-2 של היה גבוה יותר מ- 2000 ופרוגסטרון היה 2.3, אז אשמח לדעת מה המשמעות של זה, ומה היתרונות של לקיחת דופסטון למי שרוצה להיכנס בהיריון ובכלל?
    (בד"כ יש לי מחזור סדיר ויותר מחודשיים לא קיבלתי מחסור, ובבדיקה אני לא בהיריון אך E-2 מאוד גבוה יותר מ- 2000 . מאוד מוזר כי אני תמיד מנסה להיכנס להירריון באופן טבעי בלי לקחת כלום. הרופא הציע לקחת דופסטון וטראם לקחתי.כי הייתי רוצה שתענו לי קודם. 1- האם כדאי לחכות שיגיע לי באופן טבעי כדי לא לשבש למחזור סדיר?
    2- האם חוץ מהאפשרות שגורם לקבלת מחזור, יש לו תועלת לעזור להיכנס להיריון, יותר הורמונים או מה? )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטון???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופסטון??? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/11/2012

לימי שלום,רמת האסטרוגן שלך חריגה בייחס לפרוגסטרון אם אכן התרחש ביוץ באותו החודש ,לטעמי יש מקום לעשות מעקב כדי לבחון את כל ההיבטים של הליך ביוצי נורמלי במעקב אולטרסוני ולאשר ביוץ איכותי בבדיקת פרוגסטרון 7 ימים מהביוץ המשוער לא באופן אקראי כמו שנעשה במקרה הנדון.
    לקיחת פרוגסטרון במחזור טבעי נורמלי מיותרת לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו