שינוי בגודל הבטן ובתאבון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינוי בגודל הבטן ובתאבון
    ליאתי
    14/11/2012

שלום לרופאים היקרים,

קודם כל שוב תודה על המענה היעיל.
    אתם בהחלט עוזרים בעת כזו שהתור שלי למעקב הריון ראשון הינו רק לדצמבר ואין לי ממש את מי לשאול..

רציתי לברר האם יש סיכון או חשש בכך שהשבוע במקביל לאולטראסאונד הראשון שעברתי (שבוע חמישי +3 היום) ביום ראשון,אחכ יום למחרת הבטן שלי שהיתה נפוחה הרבה יותר לפתע ירדה בחצי.ואני מרגישה שהיא חזרה לממדים של תחילת ההריון.יתרה על כך,לפתע חזר לי התאבון.

האם עלי לחשוש,האם יש דרך לדעת שהכל תקין,למעט אולטראסאונד שיש לי ביום ראשון.כל יום שעובר אני יותר לחוצה מהעניין.

אני עדיין סובלת מבחילות אך מעט,צרבות חוזרות ונשנות,כאבי ראש,עייפות וכאבי גב.
    לא היו לי דימומיםן אבל לצערי שמעתי גם על סיפורים שההריון לא היה תקין ולא היו דימומיים וזה הגביר את חששי.

אודה לתשובתכם,
    מקווה לטוב בעזרת השם.
    ליאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בגודל הבטן ובתאבון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בגודל הבטן ובתאבון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/11/2012

ליאתי שלום ,מאחר ועשית בדיקת אולטרסאונד שאישרה את קיומו של ההריון התוך רחמי המתאים לשבוע ההריון,הייתי ממלץ לך לא להיכנס ללחץ בגלל תסמינים כאלה או אחרים ,או בהעדרם,אין לך ברירה המתיני לבדיקה ביום א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ולילה נפלא

ליאתי
    14/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו