ביטול שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביטול שאיבה
    עטרה
    16/11/2012

שלום רב, יש לי שאלה,בני הבכור נולד בעקבות טיפול הזרעה, שם לקחתי אוביטרל ולאחר מכן הגעתי בשעה הייתה נוחהלי להזרעה. עתה אני עוברת טיפול הפרייה ושכחתי לקחת אוביטרל אתמול ב 21:30 ולקחתי הבוקר, הרופא שלי אמר שהביוץ שלי יהיה מחר ב - 18:00 בערב ולכן ביטל את השאיבה מחר, אך יש לי כמה שאלות, ראשית ההפריה אינה נעשית באותו רגע בגוף.. לכן למה זה ממש משנה השעה, שהרי בהזרעה לא הגבילו וזה לא היה מדויק ומעולם לא נדרשתי לדיוק? שנית, האם אין טווח שעות לביוץ, קרי גם אם הביוץ מתחיל ב - 18:00 לא ניתן לדחות ולקיים את השאיבה למחרת בבוקר...? קצת לא ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטול שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטול שאיבה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/11/2012

הביוץ קורה 36-40 לאחר אוביטרל.
    בהזרעות הדיוק לא חשוב כי אם עשיתי לך הזרעה אחרי 44 שעות זה בסדר כי הביצית כבר חרגה מהשחלה והיא מחכה בחצוצרה לזרע ולכן אפשר לעשות הזרעה גם לפני הביוץ הממשי וגם אחריו אך בשאיבה צריך לדייק כי אם לא נשאב בין 36 ל 40 שעות מה אוביטרל כבר לא נמצא ביציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה פרופ' בידר

עטרה
    17/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו