כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא
    קרן
    16/11/2012

שלום, בתאריך 1.11 היתה שאיבה, ב 4.11 החזרה של עובר אחד. היום 12 יום מההחזרה בטא יצא 300. אני מקבלת לתמיכה אוטרוגיסטן ופעמיים בשבוע (ראשון+רביעי) זריקת פרגניל לשריר במינון של 1000 (כל הערכה 5000 אני מקבלת רק חמישית). ביום רביעי 14.11 קיבלתי זריקה וכאמור היום יומיים אחרי עשיתי בטא. ושאלתי היא כמה השפעה יש לפרגניל במינון נמוך של 1000 מלפני יומיים יש על התוצאה? תודה רבה וסופ"ש רגוע ושקט לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/11/2012

בדרך כלל ניתן למצוא את הההרמון בעקבות זריקת אוביטרל כ4 עד 5 ימים לאחר הזריקה, אך הבטא שלך די גבוהה ולכן אני מאמין שאת בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/11/2012

בדרך כלל ניתן למצוא את הההרמון בעקבות זריקת אוביטרל כ4 עד 5 ימים לאחר הזריקה, אך הבטא שלך די גבוהה ולכן אני מאמין שאת בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/11/2012

לפרגניל בשיעור 1000 יחדות לפני יומיים יכולה להיות השפעה שיכולה להתבטא בשיעור של מאות יחידות כעבור יומיים,בצעי עוד בדיקת ביטה ביום א לפני שאת מזריקה פריגניל ואם תהייה עליה בביטה הרי שמדובר בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם על התשובות והיום...

קרן
    18/11/2012

אז כמו שכתבתי, ביום 12 ויומיים אחרי פרגניל (1000 יח' בלבד) בטא היתה 312
    היום 14 יום אחרי החזרה ו 4 ימים אחרי הפרגניל הבטא 586
    אין הכפלה מלאה אבל אולי זה בגלל הפרגניל שהשפיע עוד על התוצאה הראשונה? האם התוצאות הנ"ל נראות תקינות? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו