מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריוןשירן19/11/2012
ד"ר שלום רב:
וסת אחרונה 19/10, מנסה מס' חודשים להרות(הריון שני) ע"י תזמון היחסים לפי ערכה ביתית לזיהוי ביוץ.
אתמול, ביצעתי בדיקת שתן אח"צ של מקלון הזהב שיצאה חיובית,-הפס היה ורוד וחזק, אך לא כמו פס הביקורת שהינו בורדו.
לאחר שעתיים התחילו לי התכווצויות ממש כמו כאבי מחזור, בייחוד בצד וגם ברגל.. ממש כאב דוקר ולא נסבל.
הנני תושבת הדרום ומאחר ואנחנו יורדים היום לאילת, בחרתי ללכת למיון נשים לודא שהכל בסדר ולא מדובר חלילה בהריון מחוץ לרחם.
שם, לקחו לי שתן (שהיה בהיר מאוד מאוד וצלול)והסטיק יצא שלילי!
הרופא ראה בUS עובי רירית 12 מ"מ ואמר שכנראה זה הריון כימי ויתחיל דימום.
אין לתאר את אכזבתי! ביקשתי שיקחו לי בדיקת דם, אך הוא אמר ש"חבל על הבדיקה" ושזה גם כך יהיה שלילי. ושרק אם עוד שבוע לא אקבל אז אעשה בדיקות.
כרגע, עדיין ללא דימום , הכאב מעט השתפר..שאלותיי הן:האם יש מניעה מלהרים (יש לי ילד בן 3 שוקל 15 ק"ג).וההאם ייתכן שבכלל איני בהריון?יש מצב שהבדיקה הביתית טעתה?אודה מאוד לתשובתך, אני ממש מודאגת שלא לדבר על מבואסת מהחויה אתמול במיון, מעולם לא נתקלתי ביחס כזה מעליב
תודה מראש ד"ר יקר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2012שלום שירן
בנסיבות המקרה אין מקום לספקולציות ,אם טרם קיבלת מחזור בצעי בדיקת דם -ניתן להעשותה גם באילת,באשר להרמת הילד אין עם זה כל בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)