הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון
    שירן
    19/11/2012

ד"ר שלום רב:
    וסת אחרונה 19/10, מנסה מס' חודשים להרות(הריון שני) ע"י תזמון היחסים לפי ערכה ביתית לזיהוי ביוץ.
    אתמול, ביצעתי בדיקת שתן אח"צ של מקלון הזהב שיצאה חיובית,-הפס היה ורוד וחזק, אך לא כמו פס הביקורת שהינו בורדו.
    לאחר שעתיים התחילו לי התכווצויות ממש כמו כאבי מחזור, בייחוד בצד וגם ברגל.. ממש כאב דוקר ולא נסבל.
    הנני תושבת הדרום ומאחר ואנחנו יורדים היום לאילת, בחרתי ללכת למיון נשים לודא שהכל בסדר ולא מדובר חלילה בהריון מחוץ לרחם.
    שם, לקחו לי שתן (שהיה בהיר מאוד מאוד וצלול)והסטיק יצא שלילי!
    הרופא ראה בUS עובי רירית 12 מ"מ ואמר שכנראה זה הריון כימי ויתחיל דימום.
    אין לתאר את אכזבתי! ביקשתי שיקחו לי בדיקת דם, אך הוא אמר ש"חבל על הבדיקה" ושזה גם כך יהיה שלילי. ושרק אם עוד שבוע לא אקבל אז אעשה בדיקות.
    כרגע, עדיין ללא דימום , הכאב מעט השתפר..שאלותיי הן:האם יש מניעה מלהרים (יש לי ילד בן 3 שוקל 15 ק"ג).וההאם ייתכן שבכלל איני בהריון?יש מצב שהבדיקה הביתית טעתה?אודה מאוד לתשובתך, אני ממש מודאגת שלא לדבר על מבואסת מהחויה אתמול במיון, מעולם לא נתקלתי ביחס כזה מעליב
    תודה מראש ד"ר יקר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/11/2012

שלום שירן
    בנסיבות המקרה אין מקום לספקולציות ,אם טרם קיבלת מחזור בצעי בדיקת דם -ניתן להעשותה גם באילת,באשר להרמת הילד אין עם זה כל בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו