לחוצה ממש אחרי בדיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחוצה ממש אחרי בדיקה
    חולמת על ילדד
    19/11/2012

עברתי החזרת עוברים עברו 6 ימים בדיוק ועשכיו קניתי בדיקת הריון ביתית התוצאה היא שלילית ברורה מאוד .... אני לא בהריון ???? אני לא מבינה זה הגיוני ??? לחכות לבדיקת דם ביום ראשון ???
    בבקשה עזרו לי מה לעשות ???
    אניייי ממש לחוצה ומפחדת שהפעם לא הצליח ...
    מחכה לתשובה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה ממש אחרי בדיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נו באמת

מיכל
    19/11/2012

שישה ימים?? בבדיקת דם אפשר לראות במקרה הטוב אחרי 10 או 11 יום, תסתכלי טוב, על הבדיקה הביתית מופיע שמי שעוברת טיפולי הפרייה יכולה לעשות את הבדיקה רק כמה ימים לאחר איחור במחזור.
    מה פתאום שישה ימים אחרי החזרה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות?

חולמת על ילדד
    19/11/2012

אני כ"כ לחוצה ורוצה שהפעם יצליח לי אני לא הסתכלתי בכלל על הבדיקה .
    אז עשיתי טעות שהלכתי לקנות בדיקה ביתית זה הוריד לי את כל הרוח פשוט המחזור מאחר לי ב8 ימים לכן חשבתי שיש סיכוי שיופיע תשובה חיובית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה ממש אחרי בדיקה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/11/2012

שלום,לעולם הבדיקה תהייה שלילית 6 ימים לאחר החזרה,אין זה אומר שבעוד 6ימים הבדיקה לא תהייה חיובית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו