דחוף-דימום ימים בודדים אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף-דימום ימים בודדים אחרי החזרה
    ליז
    19/11/2012

אני פונדקאית ועברתי החזרת עוברים מוקפאים ומקבלת תמיכה במינונים של-פרוגינובה 4 כדורים ביום(שתיים בבוקר שתים בלילה) ואוטרוגסטן 9 כדורים ליום של 100 מ"ג.
    במהלך החזרת העוברים הרופא אמר שהוא 'סובב לי את צוואר הרחם' וממש כאב לי מיד אחרי ההחזרה והיה לי דימום אך חלש יחסית לא כמו מחזור.
    היום-4 ימים אחרי החזרה הדימום חזק כמו מחזור אבל הוא פחות סמיך מהמחזור הרגיל שלי כלומר יותר מימי.אין לי שום סימנים של מחזור כמו כאבים בשדיים או בבטן שבדר"כ יש לי שיש לי מחזור.

מחר שבוע אחרי השאיבה(5 ימים אחרי החזרה) אני אעשה בדיקת דם לפרוגסטרון-אם הוא יהיה נמוך האם זה מאוחר מדי בשלב זה להוסיף תמיכה או שלא?
    אם הוא לא יהיה נמוך מה הסיבה לדימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף-דימום ימים בודדים אחרי החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/11/2012

ליז שלום ,הערכתי שהדימום אינו נובע ממחסור בהורמונים אלה מגירוי של צוואר הרחם ע"י הנרות המקומיות ,המשיכי בטיפול כרגיל ,למען הסדר הטוב בצעי את בדיקת הדם לאסטרוגן ,ופרוגסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו