מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק עובר ובטא בירידהרחלי04/03/2008
צהריים טובים,
עשיתי שאיבה ב-06.02 והחזרה ב-08.02
בטא ב-19.02 29
בטא ב-21.02 57
בטא ב-24.02 219
בטא ב-26.02 514
בטא ב-28.02 1532
בטא ב-02.03 4608
בטא ב-04.03 8571
הבוקר עשיתי אולטראסאונד ונצפה עובר עם דופק בגודל של 2.1מ"מ
האם זה נראה בסדר שנצפה דופק והבטא לא הכפילה את עצמה?
האם זה סימן להפלה מאיימת?(אני לאחר 2 הפלות +2 כימי)
האם העובר מתאים בגודל (5.6)?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר
פרופ' שחר קול04/03/2008העובר בגודל תקין.
בשלב זה אין טעם לעקוב אחר הבטא, אלא אחר העובר ע"י בדיקות אולטרסאונד חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה,אך...
רחלי04/03/2008האם זה לא מצביע על משהו לא תקין בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ' שחר קול05/03/2008לא ניתן להסיק מסקנות ברורות לגבי תקינות העובר.
בכל מקרה, מומלץ מעקב הריון הכולל את כל מיגוון הבדיקות (דם ואולטרסאונד) המעידות על תקינות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לכך גם
רחלי05/03/2008אין לי שום תופעות של הריון כמו בחילות או כאבים בחזה הבנתי שזה גם סימן לא טוב האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
פרופ' שחר קול05/03/2008אלו סימנים מאוד לא ספציפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים
שיראל06/03/2008רחלי היי
אני ב"ה בהריון בשבוע שבע+חמש ימים
אין לי שום סימני הריון ובדיוק כמוך מאוד דאגתי
הייתי אצל הרופא ביום ראשון וברוך ה 2 עוברים שכל אחד עם דופק
עדיין אין לי סימני הריון, פשוט כלוםםםםםםם
מקווה שזה יעודד אותך
לחוצה בדיוק כמוך! המשך הריון תקין וקל לשתינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיראל תודה רבה שכתבת
רחלי06/03/2008את תגובתך,אני עכשיו קצת יותר רגועה .
פשוט האחיות אצלי במרפאה עשו מבט שלא נראה טוב כשהם שאלו אותי אם יש לי תופעות של הריון ואמרתי להן שלא.
לכן אני מודאגת שמשהו לא בסדר.
תודה רבה על העידוד ושיהיה לשתינו בהצלחה.
שתהיה לך שבת שלום מבורכת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
רחלי06/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)