שאלה דחופה- אשמח לעזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה- אשמח לעזרה
    אור
    21/11/2012

שלום!

לפני שלושה שבועות ביצעתי אולטרסאונד ואמרו לי שהשחלה השמאלית שלי מוגדלת ונראה שהגופיף הצהוב שלי מדמם דימום פנימי ושזה אמור לעבור לבד.
    מאז קיבלתי ווסת ובתחילת השבוע ביום ה12 לווסת ביצעתי מעקב זקיקים בו נאמר לי שיש החזר נוזלי עכור בגודל 23 מ"מ. מאז לא היה באפשרותי לבצע אולטאסאונד נוסף בכדי לדעת מה מועד הביוץ. כעת אני ביום ה15 לווסת האם יתכן שהממצא שהתגלה נותר מהחודש הקודם? האם יש סכנה לקיים יחסים כשיש ממצא בגודל כזה?

אשמח לתשובה בהקדם האפשרי -כרגע אני נמנעת מלקיים יחסים.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה- אשמח לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה- אשמח לעזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/11/2012

אין סכנה ליחסים ורק צריך בהמשך מעקב על ידי אולטרה- סאונד ולראות שהממצא נעלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהמשך לתשובה

אור
    21/11/2012

תודה על תשובתך המהירה.
    האם אני עלולה לחוש בכאבים בעת קיום היחסים בגלל ההחזר הנוזלי?
    שכחתי לציין שבחודש הקודם חשתי כאבים חזקים באזור השחלה הימנית וכשהלכתי למיון לא ראו דבר חריג בשחלה הימינית רק גילו שהשחלה השמאלית שלי מוגדלת ושיש את הגופיף הצהוב שדימם
    האם יתכן שהכאבים בשחלה הימנית היו בגלל מה שקיים בשחלה השמאלית ושזה נוצר בעקבות קיום יחסים? אם כן, יש חשש לקיים יחסים?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהמשך לתשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/11/2012

זה לא קשור ליחסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו