זמן המתנה אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זמן המתנה אחרי גרידה
    אירנה
    23/11/2012

כמה זמן הפסקה עדיף לעשות אחרי גרידה ו ניתוח ?
    מה סיבה לזה שעובר מפסיק להתפתח בשבוע 7-9 ?

מה סיבה שעובר מפסיק להתפתח בשבוע 7-9 וכל הבדיקות תקינות

תודה
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן המתנה אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן המתנה אחרי גרידה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/11/2012

אירנה שלום
    זמן ההמתנה לאחר ביצוע הפלה הינו מחזור אחד או שניים לאחר האירוע.
    ישנן הרבה סיבות להפלה,ולאי התפתחות העובר ,אולם על פי רב הבעיה קשורה בפגם גנטי או מולד בעובר,שאינו מאפשר את המשך התפתחות של העובר,סיבות אחרות הינן פגמים אורגנים או מולדים ברחם,הפרעות הורמונליות ,הפרעות מערכתיות,הפרעות זיהומיות וכו..
    מיותר לציין שהשיעור הממוצע של הפלות בגיל הזה הינו כ-13-16% ,ואם מדובר באירוע בודד אין בשלב זה מקום לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה-בבקשה מה ההמלצות

אירנה
    28/11/2012

שלום רב

לצערי זה לא פעם ראשונה שהיתה לי הפלה ב-4 שנים אחרונות עברתי 4 הפלות ו גרידות . בשנה אחרונה עשיתי את כל הבדיקות גנטיות כולל קרישת דם והכול יצא תקין . עכשיו אני קצת מפחדת להתחיל טיפול . אני חודשים אחרי ניתוח LAP וכתוצאה מכך אחרי הפלה וגרידה . אין לי עוברים מוקפאים . אני מפחדת שהפעם אני יסתבח שוב. מה שלה הבא שכדאי לי לעשות ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה-בבקשה מה ההמלצות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/11/2012

שלום אירנה
    בבית חולים בילינסון בצמידות למרפאת ה-IVF קיימת מרפאת הפלות-ממליץ לך לפנות למרפאה ובשיתוף עם מרפאת הפריון וה-IVF תקבלי את הטיפול המירביץ
    ביחידה ישנה גם פסיכולוגית המסייעת למטופלות לעבור את הטיפולים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו