מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ - שתי שאלותחסוי04/03/2008
ווסת 4/2.נטלתי אקיקלומין (2 כדורים ביום) החל מיום חמישי למחזור.
אוביטרל 18/2
הזרעה 1 - 19/2 הזרעה 2-20/2
היום 4/3 קיבלתי ווסת.
להבנתי ווסת תגיע 14 יום לאחר ביוץ.
שאלה ראשונה-האם תיזמון ההזרעות היה נכון?
שאלה נוספת-
כדי להתחיל התהליך מחדש (נטילת אקיקלומין ביום החמישי לווסת) האם בדיקת רופא היא תנאי בטרם אתחיל לקחת הכדורים (לבדוק שאין ציסטות או מכל סיבה שהיא) או שניתן ללא בדיקה?
(אם הבדיקה היא תנאי ואני במחזור זה קצת בעייתי לא?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעצם עוד שאלה אם אפשר...
חסוי04/03/2008אם היום כאמור קיבלתי ווסת, מתי נכון להתחיל מעקב זקיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר דוד ישי04/03/2008תלוי אם את עושה מעקב רגיל או מחזור נוסף של איקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אטול שוב אקיקלומין
חסוי04/03/2008אזי מתי נכון להתחיל מעקב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה ממליץ?
חסוי04/03/2008מנסיונך - עדיף לא לקחת החודש (חודש שני) אקיקלומין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
ד''ר דוד ישי04/03/2008אני אישית משתדל להמנע, אצל נשים עם מחזור סדיר. מטיפול באיקקלומין חודש אחר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אין מחזור סדיר?
חסוי04/03/2008מה קורה אם אין מחזור סדיר ונדרש אקיקלומין....
מה הנזק של שימוש באקיקלומין חודש אחרי חודש?
זו היתה הזרעה ראשונה שלי.......ופתאום הכל נראה לי כל-כך מורכב...כל-כך הרבה מונחים פה בפורום.....כדורים, זריקות, הפריה, מוקפא, לא מוקפא.....
וגם....כל-כך הרבה גישות.הרופא שלי עשה מעקב זקיקים והמליץ על מועד הזרעה אחד.....בבנק הזרע עשו לי גם בדיקת דם וקבעו לי מועדי הזרעה אחרים...
הצילו....מייאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2008עם איקקלומין מומלץ להתחיל במעקב 2-3 ימים לאחר סיום הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/03/2008תזמון ההזרעה היה קרוב לודאי נכון. הוסת בטיפולי פוריות יכול להקדים מעט .
מאד רצוי לעשות אולטרסאונד לפני טיפול חדש עם איקקלומין, ביחוד אם עושים טיפול חודש אחרי חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)