מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקול טבעירונית25/11/2012
בוקר טוב,
היום יום 10 למחזור, IVF על בסיס טבעי. באוטרסאונד היום נצפו 2 זקיקים בלבד בגודל 7,5 מ"מ , רירית 9 מ"מ להלן תוצאות בדיקת דםE2 921,PROG 1.0 LH9.9
מה פשר התוצאות? אשמח לעזרתכם! תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012קרן שלום ,לפי התוצאות את נמצאת עדיין לפני הביוץ ,יש להמשיך את המעקב אחרי התפתחות הזקיקים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול טבעי - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/11/2012עדיין מוקדם צריך לחכות שהזקיק/ים יגיעו ל17-18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית25/11/2012תודה רבה לשניכם על התגובה המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2012קרן שלום
הורמון ה-LH עולה כ-28 שעות לפני הביוץ ,ובנוסף הפרוגסטרון טרם עלה-לפיכך את עדיין בסטטוס טרום ביוצי,תמונת המצב שלך כלל לא ברורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
רונית28/11/2012לא כל כך ברור לי שכן זו הפעם הראשונה שאני מנסה פרוטוקול טבעי.
הבלבול נוסע מכך שהרופא שלי ראה זקיקים קטנטנים ואחר כך לא ראה ואז ראה שוב קטנים, והערכים בדם עלו,הוא טוען שזה אבוד החודש בעוד רופא אחר טוען שאולי לא...על כן התמונה לא ברורה, אולי אני מעדיפה פרוטוקול עם הורמונים שזו הגוף יותר מתוכנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבולבלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום קרן ,במידה ואת מבצעת המשך מעקב ,נשמח לקבל את הפרטים ולייעץ לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי
רונית28/11/2012ראשית אני רוצה מאוד להודות לך על המענה התמיד מהיר, מקצועי ומעודד.
אני כל כך שמחה שיש את האופציה להפנות שאלות לרופאים כמוכם, שלוקחים זמן מהיום העמוס שלהם לענות לנו. אז שוב תודה לכולכם!!
להלן תוצאות בדיקת הדם מהיום
E2-323
PRO4.3
LH11.3
האם ניתן להניח שהיה כבר הביוץ?
נצפו 3 זקיקים 5 מ"מ ואחד 11 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012קרן לדאבוני יש לי הרגשה שהוחמץ בשלב מסויים הזקיק הדומיננטי,העובדה שאסטרוגן ירד ופרוגסטרון ירד מתאימה למצב פוסט ביוצי,אולם בשום שלב לא תועד זקיק מוביל אם מאפיינים טרום ביוציים-צר לי שכנראה פוספס פה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)