שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליטל
    26/11/2012

שלום ד"ר אני ליטל בת 30 , אני עוברתי 3 טיפולי ivf כושלים אני בטיפול 4 ואני כבר אחרי החזרת עוברים כבר ביום ה 6 להחזרה.
    ברצוני לדעת אם מותר לעשות פעולות גופניות כמו לשטוף את הבית , או להיות במנוחה אני גם מפחדת לשכב על הבטן או על הצד אני מרגישה לפעמיים עקצוצים ודקרות אני נוראה מבולבלת ומפחדת שאני יזיק לטיפול.
    האם יש משהו שאפשר לשפר את הקליטה של העוברים אחרי ההחזרה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2012

שלום ליטל ,לטעמי אין כל בעיה עם כל פעילות לאחר החזרת העוברים ,פרט לפעילות אירובית ,את רשאית לבצע את כל עבודות הבית ללא כל חששות,אין בידייך כל אמצעי העשוי לשפר את הפרוגנוזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופסור ג'קי

שני מודאגת
    26/11/2012

תודה מכול הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני מודאגת
    26/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו