לפרופסור ג'קי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופסור ג'קי
    אגם
    26/11/2012

קודם כל תודה רבה על העזרה וההתיחסות שלך עזרת לי המון .
    אני בת 25 ללא ילדים ואף פעם לא היתי בהריון!
    הבדיקות שלי יצאו תקינות אך אני חוששת למצב הרחם שלי.
    עד כה עברנו 5 הזרעות עם זריקות ללא הצלחה + שנה טבעי
    אכן עשיתי צילום רחם ואני מבינה שאין משמעות למונח הרחם
    אך איך הגוני שבצילום רחם הוא יצא מעט אחורי וגם מי שביצע את הצילום שאל אם אני מודעת לזה שיש לי רחם מעט אחורי, ובמעקב זקיקים ששאלתי 2 טכנאיות נאמר לי כי הוא קדמי . זה מה שמוזר לי מאוד וגם העובדה של הרתי עד כה אפילו פעם 1 למרות שאצל בעלי בעיה קלה אבל לעניות דעתי היתי אמורה להיקלט (מורפולוגיה 3-4%) ותנועתיות 25%
    בעברי היסטוריה קצת לא נעימה(פציעה מלווה במלא דם עקב יחסי מין גרסיבי מצידו אני רזה וצרה ) וזה טראומה שגורמת לי לחשוב האם יכול להיות שבאיברי הרביה אצלי משהו לא בסדר??
    (יש לציין כי התגובה שלי לתרופות מעולה!!!! אני מגיבה חזק למינונים נמוכים ורירית הרחם שלי עבה ) וכמובן שהטיפול הבא זה הפריה חוץ גופית .
    (הוספתי תמונה של הצילום רחם
    תןדה וסליחה על אורך השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור ג'קי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור ג'קי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2012

אגם שלום
    כל ננתונים שלך תקינים כולל הצילום רחם ,לא הייתי מייחס חשיבות למנח הרחם היות וכניסה להריון אינה מותנית במנח הרחם.הטראומה הנרתיקית שחווית אינה אמורה להפיע כלל על סיכוייך להרות,בדיקת הזרע של בן זוגך גבולית באשר למדדי התנועתיות והמורפולוגיה,בכל מקרה את נמצאת במסלול הנכון לקראת הריון בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו